mandag 26. desember 2011

JULEDUKEN


Jobben jeg hadde i oljeselskapet Saga Petroleum as brakte meg flere ganger til Stavanger. På en av turene dit, høsten 1988, kjøpte jeg denne flotte juleduken som jeg syr litt på hver jul. Det ligner ikke meg ikke å få ting unna, men denne har blitt liggende og liggende og liggende. I går hentet jeg duken, og nå ligger den nedenfor stolen der jeg sitter, og jeg har faktisk sydd en hel del på den i går og i dag. Vi får se hvor langt jeg kommer før duken atter en gang havner øverst i et skap i påvente av julen 2012... 
Magesyken han og jeg har hatt, er trolig over, og vi har dristet oss til å sprette en flaske vin etter at pinnekjøttmiddagen var fortært.

12 kommentarer:

 1. Hei!! Det er kanskje et sånt digert håndarbeid som aldri blir ferdig?? Men hvis du syr litt hvert år, så kanskje tilslutt?? Ha en fin mellom jul!! AnneK:-)

  SvarSlett
 2. God jul til dæ og " han " :-))
  Det blir en praktduk når den blir ferdig !

  Her e æ så vidt kommet mæ på beina . Håper på at mave sjauen er over for denne gang ! Det var ei stygg influensa . Mange år siden æ hadde noe sånt og håper det blir mange år til neste gang !
  Fortsatt god jul til dæ og " han " :-))
  Juleklem fra mæ <3

  SvarSlett
 3. Ja det var et langdrygt prosjekt, men plutselig en dag er duken klar til bruk....du skal i alle fall ha stor kredit for ikke å gi opp.

  Ha en fin romjul

  SvarSlett
 4. Jeg syns det høres hyggelig ut med en fast håndarbeide i julen, og det er godt å høre at dere er tilbake på beina igjen. Vi håper å styre unna, men familien vi besøkte i går, hadde hatt mageproblemer julaften og 1. dag...

  Tusen takk for all bloggerglede du har gitt meg i 2011, - jeg ser fram mot 2012.
  Fortsatt god jul og et riktig godt nytt år til deg!

  SvarSlett
 5. Så flott den blir! Skulle gjerne sydd noen sånne jeg også, har ikke motet meg opp til det ennå (blir vel aldri å gjøre det heller). Jeg skjønner godt at det er flere års arbeid:)
  Fortsatt god jul!

  SvarSlett
 6. Å, det blir eit prakteksemplar av ein juleduk......når den blir ferdig. Skjønar godt at det er eit prosjekt som må gå over år.
  God romjul!

  SvarSlett
 7. Så flink du er. Ett langdrykt arbeid , ja. juleklem.....

  SvarSlett
 8. Ser spennende ut med et sånt håndarbeid! Lenge siden jeg har sydd små korssting, - tror det ville bli anstrengende i dag. Er det ikke slik med deg?
  Fortsatt god jul!

  SvarSlett
 9. Duken blir nok ferdig skal du se;-) Likte motivet, har ikkje sett noe lignende før. Håpe du e blitt bedre etter magesjaua, vi hadde light varianten tett opp i jula. Ha ei fortsatt fin romjul;-)

  SvarSlett
 10. Gud så godt at det er flere som lider av samme syken....Jeg har også en stor linduk, med julemotiv i plattsøm, liggende i skapet. Har sydd ferdig den ene siden og er kommet langt på andre siden, men jeg tipper det blir mange år før den blir ferdig. Jeg kjøpte den mens jeg jobba på Straume blomster og broderi, sånn på begynnelsen av 90-tallet....Kanskje jeg skal ta den frem og sy noen sting i år også:-)))

  SvarSlett
 11. Duken blir nok ferdig, den blir kjempefin.
  Nå sner det og blåser godt ute her, så da får vel dere dette været i morgen... Øsker deg fine romjulsdager! Klem : )

  SvarSlett
 12. Flott duk. Vert nok ferdig ein gong skal du sjå :)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!