lørdag 21. februar 2009

STEMNINGSRAPPORT FRA SKOLEGÅRDEN
Bare en bitteliten stemningsrapport fra aktivitetsdagen i skolegården vår. Det må være et av landets fineste uteområder. Vi har skoleby, skoleelv, lavvo, gapahuk, aktivitetsløype og akebakke. Er det noe vi ikke har, ønsker vi oss det, og så får vi det! Sånn er det her! Vi fikk til og med istapper i trærne! Vaktmesteren satte vannspruten til værs, og det ble til vakre krystaller som solen skinte på. "Istappéne på takéne faller ned i hodéne på daméne så hatténe fallera." Si det fort, du!

Vi har hatt et praktfullt vintervær de siste dagene. Har hatt!! Enda en gang skulle jeg hjem fra Blåbyen med sørpeføre på den ene siden av tunnelen og speilholke på den andre. Snøen er atter borte, og veiene er bare igjen. - E de rart mainn blir snørrat?

Det har ellers vært en dag fylt med musikk. Først konsert med gospelkoret og Steven Ackles, deretter Grand Prix. Dagen blir nok avsluttet ved symaskinen. Nine-patch er tingen akkurat i dag.

1 kommentar:

  1. Så flott den var. Husker med skrekk "vår" skolegård. Et stort stykke med asfalt som var gjerdet inn. Det er godt at ting forandrer seg.

    Ha en flott søndag.

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!