mandag 23. februar 2009

JEG HATER MANDAGER

"Jeg hater mandager", sier Pusur, og hvem gjør ikke det? Mandag 23. februar er allerede et faktum. Jeg er fornøyd med helgen og har utrettet en hel del. Jeg har i tillegg til de vanlige helge-gjøremålene, kafe - grøt - sykehjem - klesvask - rydding, også konstatert at det er liv i makkfloga, at det tidvis drypper fra taket, og at veiene er bare. At Marit og Tore har inntatt feriehuset, er et sikkert vårtegn. Dog kan vi nok regne med et par-tre vintere til før snøklokkene titter opp. Men nå er det mandag, og alle mandager starter med de gode forsetter. Jeg har ikke helfigurspeil her jeg nå bor, og det skal jeg antakelig bare være glad for, skjønt jeg tror faktisk ikke det er så ille likevel:

FIRST FIG

My candle burns at both ends;
It will not last the night;
But ah, my foes, an oh,
my friends;
It gives a lovely light!

Edna St. Vincent Millary (1897-1950)

I morgen starter 4 snekkere atter en gang med husbygging. Det minner meg om en sang jeg en gang forandret på til en kommunerevy i festspillbyen ( -Først graver vi graver og nedlegger rør og dekker dem pent og forsiktig, så graver vi opp der vi gravet før, for vannrør er like så viktig ...) Rive, ozonbehandle, bygge, rive, ozonbehandle, bygge, bygge, bygge, bygge!

3 kommentarer:

  1. Æ må nu flir! Mange utfordringer, men humor og latter! Hvordan går det forresten med nyttårsforsettet om å gå tur hver dag? Du trenger ikke svare. Hiv dæ rundt og gå så ildkulene står etter dæ!

    SvarSlett
  2. Æ går ikkje så mye, men æ kjør desto meir. Æ har svidd av nokså mange liter diesel mellom her og Blåbyen. Æ har likevel plana om å gå. I dag ska æ gå på tredemølle! Og så ska æ sy så æ har nokka å blogg. Fantasien løp ikkje akkurat løpsk for tida. He - he..

    SvarSlett
  3. Det er noko spesielt med den første dagen i veka! Det er vanskelegare å stå opp om morgonen, og det tar lengre tid å få i seg frukost. Slik er kvar einaste måndag. Likevel er det eit nokså interessant fenomen. Det handlar jo berre om kva forventningar me sjølv har til dagen!

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!