mandag 19. oktober 2015

SIDEN SIST

 Her er noe av det jeg har laget i sommer / høst. Det er snart tid for julemessser, og da stiller jeg på minst to av dem, med ett forbehold; jeg skal opereres i håndarbeidshendene, den høyre skal først til pers! Jeg tenker det ikke er særlig artig å gå med bandasje i førjulstida, men når man står i sykehuskø, kan det meste skje. Kan hende det ikke blir operasjon før etter jul... Jeg har imidlertid laget en haug kluter, og nå har de fått heimlaga magebelte.
 I sommer solgte jeg tre sitteunderlag, men hun som kjøpte dem til de ansatte i barnehagen sin, trengte fire, så da måtte jeg til pers og strikke enda et. I fjor sommer solgte jeg fire til en tysker, han ville ha dem på kjøkkenstolene, og en annen fyr har kjøpt til å ha under rompa i bilen, så det er en nyttig ting.
 Theas fiskerlue er et design fra Bittami. Den var det artig å strikke. Jeg valgte Karisma fra Garnstudio, på mønsteret var den strikket i bomullsgarn. Mønsteret fant jeg på nettet.
 Så har endelig Ruth's Quilt fått lukkekant. Dette teppet skal jeg ha selv, og det passer til alle årstider og til fargene ellers i stua mi. Jeg har også sydd lukkekant på to blå tepper som jeg denne helgen ga til et supert vennepar.
 Det har blitt MANGE sminkepunger til i høst. Jeg gjorde et dypdykk i restekassen og søpla til ei venninne da jeg var der på besøk i sommer (hadde ikke egne sysaker med), og det inspirerte også henne til å bruke opp stoffer i stedet for alltid å skjære i nytt. Disse er sydd direkte på vatt, med løst for inni helt til de blir kantet i sidene med matchende skråbånd.
 Det er ikke så lett å finne stoffer som passer til menn, men her her et par toalettvesker som er ment for fyrer som elsker å være på fisketurer.
 Her er noen grønne sminkepunger som ble sydd da jeg var på besøk uten sysaker.
 De blå sydde jeg da jeg kom hjem, så de er sydd av egne stoffer og etter samme metode som de over. Som dere ser, har jeg litt av hvert som blir med meg på julemesse.
Egentlig burde jeg ta meg en tur ut i hagen og rydde opp i sommerplantene, men så lenge det bare regner og ikke snør, og det fortsatt er blomster på plantene, så har jeg ikke råd til å kaste dem. Det er bare sånn jeg er... Tulipanløker er allerede i hus!

12 kommentarer:

 1. SEr ut som det blir med mye fint på julemesse. Produksjonen er på gang her også nå, men ikke på langt nær i samme tempo som hos deg.

  SvarSlett
 2. Du er bare så produktiv og flink. Masse flotte ting du har sydd som helt sikkert får føtter å gå på nå som det nærmer seg jul.

  SvarSlett
 3. Oij, kor flittig og flink du er.
  Jammen går det unna.
  Og så mykje fine ting !!!
  Lukke til med salget på julemessa.

  SvarSlett
 4. Oj, du har vært veldig produktiv med flotte ting til julemessene! Lykke til med operasjonene, håper virkelig det ikke kommer rett oppi jule- høytiden da, god bedring utover :-)

  SvarSlett
 5. Så mye fint!
  Lykke til meg operasjonen, håper det ikke kræsjer med årets Julemarked.

  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg :)

  SvarSlett
 6. Det skulle stå;
  Lykke til med,
  og ikke lykke til meg...

  SvarSlett
 7. Hei hei.
  Må nesten kalle deg Lappekjerringa nå da for du har laget utrolig mye fint.
  Så moro å se dere gamle bloggvenner som holder koken. Ble nesten litt sentimental av å besøke dere.
  Ha en strålende dag
  Klem fra en av "the grand old bloggers" hi hi

  SvarSlett
 8. Så mange vakre ting du har gjort. Og så fantastisk det er å lese i din blogg. Tusen takk.
  Ønsker alt det beste for operasjon og stor glede til julemarket. Vi har i begynnelse av november pepperkakemarket. Jeg bor i en liten by hvor det er 8 bakeri som bake bare pepperkake... hele året. Nå hvis det er kald er det vakerste tiden å spise pepperkaker... og selvfølgelig jul.
  Hilsen sender deg Viola

  SvarSlett
 9. For ein produksjon, og så mykje fint. Lukke til med operasjon :)

  SvarSlett
 10. Du lager jammen masse fint! Håper håndarbeidshanda di er brukbar så du kommer deg på messer :) Det er jo så moro!
  Jeg fant bloggen din ved en tilfeldighet, og her skal jeg gå i dypdykk!! Her ser det ut til å være masse fint!
  Jeg ønsker deg en flott kommende uke!
  Hilsen Guri

  SvarSlett
 11. Oj så mye fint du har laget! Både strikket og sydd. Lykke til med både messer og operasjon!

  SvarSlett
 12. Virkelig produktiv før operasjon ;o) Lykke til!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!