søndag 31. januar 2010

MÅNE OG SOL

Det har blitt mye TV-titting denne helgen, Korslaget, Nytt på nytt, Grand Prix, nyheter og skirenn, og da tyr man til et strikketøy der en slipper å tenke. I formiddag fikk jeg koselig besøk, medbrakt strikketøy, og det ble kaffe og løst snakk. Kari i sør ønsker seg lester (ullsokker), og nå er de ferdig. Hun skal få de grønne og en overraskende pakke i posten sånn helt utenom både jul og bursdag. Jeg har mye lestegarn liggende, og nå skal det brukes opp!
Et lite stilbrudd viste seg i stuevinduet i morges. En etternøler av en Amaryllis spratt ut i løpet av natten, mens solen gjør et fortvilet forsøk på å bryte seg gjennom skydekket over Lofotveggen.
Her har den sannelig funnet seg et lite hull å skinne gjennom. Det har blitt ganske stille etter stormen ASK og mange flere kuldegrader enn vi setter pris på her ute ved kysten. Nåja, det er ikke så kaldt at en fryser nesen av seg, men vi er ikke vant til at gradestokken havner på minus 6.
Om det skal kalles soloppgang eller solnedgang, vites ikke, men den er ikke oppe mange minuttene av gangen. Her er det ganske fint å ta bilder. Området kalles FUTEN. Og månefar skinner som han aldri har gjort før. Går jeg måneskinnstur? Nei, jeg syr og syr og syr, så eventuelle lesere av bloggen må gjerne følge med de nærmeste dagene. Kan hende det kommer noen nyheter på bloggen.

1 kommentar:

  1. Så flott bilder frå nord. Godt å få strikkasokkar i denne kulden...

    Ha ei fin veke.

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!