søndag 24. januar 2010

AND WATCHING FOR PIGS ON THE WING

Fru Fjong har lyst på en utenlandstur i løpet av våren, og da må koffertlappene være klare. Skal jeg til Irland, tar jeg den sorte (for den har noter på andre siden), skal jeg et annet sted, kan jeg jo ta den med hatter. De masseproduseres nå, bare så det er sagt.
"..and watching for pigs on the wing" synger Pink Floyd. Jeg har et grisestoff, og nå er det brukt nesten helt opp. Kustoff har jeg også, og seks vesker etter samme modell har blitt helt ferdig. Den ene ble gitt bort den 2. januar, men nå har jeg altså fem til (5 + 1 = 6). Jeg gjorde en grusom oppdagelse. Jeg har VELDIG LITE grått stoff på lager. Hvordan kan jeg ha unngått å kjøpe grått?
Jeg måtte bare ta veskene med ut i dag slik at dere får se at fire snøfiller forvillet seg hit i løpet av natten. Jeg er spent på om de er her i morgen? Til den ene vesken valgte jeg sorte og hvite stoffer.
Kuveskene fikk mer kustoff og snirkler og begge er nøyaktig like både inni og utenpå.
Dette er det inntil videre siste bildet av en vakker solnedgang, for nå meldes det at stormen ASK velter inn over land ☁☂ i løpet av tirsdag. Alle løse gjenstander må tjores fast eller bæres inn i hus. Jeg gruer... Er jeg en løs gjenstand?
Lørdag morgen var jeg på beina mens det enda var mørkt og før verden våknet helt. En slektning av meg eier denne hytta, så nå kan de ikke føle seg trygge, jeg vet hvor den er! Sett endelig på kaffen!
Det har blitt mandag "hit et steg og dit et steg, vandrer jeg lett på skoleveg..", men først må jeg vel være "trett å gå til ro..♬"

3 kommentarer:

 1. Det var da voldsomt som du var i gang med å masseprodusere vesker og bager! De ble fine med en strimmel av gris eller ku på! Og blåbær!?
  Hold deg fast i morgen, du er løs gjenstand om du er ute!

  SvarSlett
 2. Imponert!
  Kan jeg komme på opplæring? Og inspirasjonskurs?

  Har du virkelig ikke fått deg mølje i år? Det må da være lett å få tak i ferskt fisk hos dere? Det kommer vel fiskebil og stiller seg på Torget ... :-)

  SvarSlett
 3. Takk for titten, som alltid blir jeg så fasinert av dine fine naturbilder i tillegg til at jeg koser meg med håndarbeidet ditt.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!