søndag 15. mars 2009

PAPPAI dag var det Randi sin bursdag. Hun ble like "stor" som meg og valgte å feire dagen sin med besøk på sykehjemmet hos sin svigermor. Samtidig besøkte jeg min far i samme etasje. Han har fått ny genser. Jeg så aldri pappa i noe annet enn dress (og pysj). Nå sitter han der i fargerike gensere og har på seg det som blir lagt frem. Velsignet være alle de englene som hver eneste dag ser til at han har det bra og får det stellet han trenger.

1 kommentar:

  1. Heia Gudrun, og takk for sist.
    Fine bilder fra i går,ja, og fine ord til de som fortjener det. Håper du har det bra idag, og at du har fått gjordt det du skulle? Nå venter jeg
    Elin og Stein på besøk.Liss og Jack skulle også komme,men de er så forkjøla at de måtte stå over denne middagen. Vi serverer oksesteik med tilbehør, og jeg tror det vil smake godt. Snakka med Gro og Leiv Jarle i gårkveld, og jeg huska på å hilse fra deg. De hadde det bra.Hadde vært hos Sylvi(fra Farveisa) og Sybil lørdagen og ett gammelsei.Var i seng som oss, klokka halv fem. Ha det bra, nu må jeg se til maten!
    Hilsen Randi

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!