søndag 11. januar 2009

UFO


De som smugtitter på bloggen min, har kanskje fått med seg at jeg satte meg noen mål for 2009. Det var egentlig veldig dumt. Et av målene er slett ikke forsøkt nådd, men vi er jo bare i januar... Jeg har IKKE gått tur! Jeg våger meg ikke ut på speilholka, skjønt nå har jeg allerede i et tidligere innlegg sagt at både snø og is er borte, så da har jeg ingen unnskyldning lenger. Jo en - det blåser! Det blåser ikke bare litt men veldig mye. Det er storm! Da kan jeg bruke tiden til det jeg liker aller best, til å sy, og et annet mål var å sy FERDIG! Jeg er nesten ferdig, men bare nesten. Ytterste kant på dette solsikketeppet mangler, og jeg greier ikke å bestemme meg om den skal være blå eller brun. Den som hadde hatt Trine Bakke på Lappemakeriet i nærheten. Hun er ekspert på å sette sammen farger slik at det ser både røft og pent ut. Trine, hører du, jeg trenger deg akkurat nå.... Om noen lurer på hvor mønsteret er kjøpt, så er det på Lille stasjon i Lier den gangen for fire år siden da jeg bodde sørpå og hadde quiltebutikker rundt meg på alle kanter. Eia var jeg der...
Gjett hva som ligger oppå teppet? Jada, jada, du gjettet riktig! Det er andre halvferdige produkter. Jeg lærer aldri. Det er det som heter kreativ!!4 kommentarer:

 1. Jeg har lest en god del i bloggen din i dag, og jeg liker det jeg leser. Såpass at jeg gjerne vil følge deg, hvis du ikke protesterer for mye! Gode ønsker for ny bolig og alt det medfører!

  SvarSlett
 2. Så flott det teppe blir, jeg hadde nok stemt for brunt om du hadde hadde hatt stemmeknapp;)
  Blir å ta seg fint ut når du får kommet deg inn i huset ditt igjen.
  ps: jeg har brukt "arbeids-kallosjan" (som ho mamma kalte de da ho så dæm) hele helga. hærlig fottøy!!fem grader pluss og regn gjore det mulig.

  SvarSlett
 3. Det skal altså være en kant utenfor det gule ... Tror jeg ville tatt brunt (sjøl om jeg liker blått bedre enn brunt).

  SvarSlett
 4. Takk, det blir nok brunt, tenker jeg. Har prøvd meg litt frem. Det blir finest med brunt.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!