søndag 18. januar 2009

KAFFEUKE

Forrige uke hadde jeg kaffeuke. Jeg kokte kaffe, ryddet og vasket og sørget for snadder til tirsdagsmøtet i kollegiet. Snadder kan være så mangt, deilig suppe, salat, is med banan, peanøtter og sjokolade eller gammeldags skuffkake (Herborg, sier vi her). Snadderet ble denne gangen frukt og grønt og i alle fall noen ble fornøyd. Hos min forrige arbeidsgiver (Bærum) hadde vi en kaffemaskin så stor som et menneske, med valgets kval når vi skulle finne noe å drikke til maten: Latte med sukker, uten sukker, capuchino, kaffe med sukker uten sukker, med melk, uten melk, tevann, sjokolademelk + + Her drikker vi kaffe og til nød te og klarer oss med et par kanner. Det holder faktisk med kaffe, og jeg bemler det hele dagen.

4 kommentarer:

 1. Jeg har sansen for at noen tenker på det sunne og serverer sånn mat! Skal tro om vi noen gang kommer så langt at vi bare serverer sånn mat på møter ....?

  SvarSlett
 2. Og så er det så mye bedre. Jeg er stinn av mat etter selskap i kveld borti svingen...

  SvarSlett
 3. Hel frukt som bare ligger der på ett fat blir gjerne liggende, men når noe tar deg bryet med å dele opp på denne måten, blir mye mer fristende og lettvint å spise, og da går det med. Det er i alle fall min erfaring.
  *Går og skjærer meg opp litt frukt*

  SvarSlett
 4. Dette så godt ut- også så sunt!
  Mye bedre enn kjeks og sjokolade, som er lett å ty til.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!