mandag 5. januar 2009

LUE MED SNURR I TOPPEN

Lua, som jeg strikket ferdig den kvelden det var Håndarbeidsparty hos Muffinmamma, er nå HELT FERDIG! Den er dampet og har fått snurr i toppen, en hvit snurr og en sort snurr.

Snurrene har forskjellig lengde, den hvite fikk 60 luftmasker og den sorte fikk bare 50. Snurrene er laget slik: Hekle så mange luftmasker som du ønsker. Hekle 3 staver i hver eneste luftmaske. Når du er ferdig, snurrer du alt til du får en festlig snurr til å ha til pynt på hva som helst, nesten.
Et par rutete tøfler i rødt, gult og orange PT2-garn og et par lilla votter i Alaska ble også ferdig, men de får akkurat nå en omgang i vaskemaskinen på 40 grader, så de får du ikke se enda. Jeg er så effektiv i det nye året (må skryte selv, kan ikke lite på bygda).

6 kommentarer:

 1. Så fin lue, likte snurrene!

  SvarSlett
 2. For tida ligger strikkepinnene i ro. Har kjøpt garn i dag, for ei venninne har uttrykt ønske om tovede tøfler. Har egentlig planer å bruke symaskinen i en periode framover ....

  SvarSlett
 3. Så tøff den lua ble, likte de snurran ;)
  Koselig at du hadde besøkt meg og kunne tenke deg å komme oftere. Angående ditt resonement om meg og mitt så har du mye rett. Samtidig som jeg beundrer deg for at du "tok til vett" og flyttet tilbake til røttene, lover jeg det sammen hver gang snøen tar kvelertak på meg eller sola blir for lenge borte!

  SvarSlett
 4. Flott huvæ som vi sei i vefsn (Mosjøen) Å så mye fint du har laget på bloggen din:-) artig å sjå.
  Ha et fint og kreativt nytt år

  SvarSlett
 5. Her får du en bloggpris av meg.
  Se her: http://mittlillerom.blogspot.com/2009/01/bloggpris-kandidater.html
  God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 6. Flott lue. Gleder meg til å se resten!!!
  Du var flink som fikk strikka den kvelden med Muffin...jeg bare blogga, jeg! :)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!