søndag 4. januar 2009

HVIS Æ FIKK VÆRE SOLA DI

Jeg har begynt nedtellingen. Det er nå bare 9 dager igjen. 9 dager med snøfokk, mørke, regn, slaps, speilholke eller hva Vårherre finner på de nærmeste dagene. I morgen er det 8 dager igjen, 8 lange januardager er det til vi ser SOLA i Gimsøystraumen. Sola kommer tilbake!! Jippiiii......
Bildet er tatt av Jack Roger Lihaug: www.lihaug.com


Jeg var ikke mye våken etter festen hos Muffinmamma, men jeg fikk med meg at himmelen var i ferd med å skifte farge, og at vi har fått vinter, dvs. SNØ! Nå er ikke jeg den som akkurat jubler over den snøen som aldri ligger i ro her ute i havgapet. Ikke liker jeg lenger å gå på ski heller.
Det er fortsatt mørketid, og bildet ble tatt 4. januar 2009 kl. 1330.I dag har jeg vært i Blåbyen. Sønnen skulle tilbake til hybelen, for i morgen er det striskorte og havrelefse for oss begge. Lærerferien og studentferien er over for denne gangen, og det er bare å begynne nedtellingen til vinterferien, påskeferien og sommerferien! Jeg gleder meg selvsalgt til å se 11 flotte seksåringer igjen i morgen tidlig. De er sikkert sprekkferdige av lyst til å fortelle og har neppe tålmodighet nok til å si "god dag" på 12 språk, som vi alltid gjør når vi starter dagen.

Fra Blåbyen, byen som har "blålys" i gatene, fikk jeg med meg et flott, svensk interiørmagasin, og ettersom jeg snart skal igang med planlegging og innkjøp etter brannen, falt øynene mine ned på følgende setning:"Ja, ja, ja" sa Bamsefar, "gjort er gjort, og spist er spist"1 kommentar:

  1. Det snør, det snør , tideli bom !! Gleder meg også til å se sola. 12 januar når ho hjørne på salongbordet mitt, da blir det solboller og kakao. Like fantastisk opplevelse hvert år ;)

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!