søndag 25. januar 2009

JOBB, JOBB, JOBBTrenger jeg å rydde? Ja, det gjør jeg. Jeg hater å gå hjem på fredager uten å være ajour. Denne fredagen skulle jeg noe annet etter arbeidstid, så da forlot jeg bare (et synkende skip??). Forrige søndag kveld måtte jeg tilbake. Det må jeg denne søndagen også. God planlegging må til. Vi får et vidunder av en planleggingskalender når vi starter om høsten. Jeg pynter den med dill og dall slik at jeg ser at den er min.Når jeg kommer på jobb i kveld, skal jeg systematisere permer med målark. I vår kommune er målark et av satsingsområdene i Kunnskapsløftet. Jeg har vært involvert i arbeidet med målark i fagene norsk og engelsk. Jeg liker planarbeid og synes det er både interessant og lærerikt. Det er godt å få bruk for mange års erfaring fra en helt annen bransje.


Her hos oss er det ikke nok å åpne læreboka for å finne lærestoffet. Konkrete kunnskaper er nedfelt i målark, nemlig! Lærestoffet finner vi alle steder.

2 kommentarer:

 1. Det er bare så herlig å se at det er flere som må rydde.... Det betyr at vi er flere i samme båt ;p

  Takk for fine kommentarer på siden min, og du som har vært i mine trakter kommer vel kanskje tilbake og da kunne kanskje anledningen for å studere mitt "bløthjerta teppe" by seg....

  For å svare på spørsmålet om jeg syr hele tiden så må jeg si at det gjør jeg ikke, men jeg syr nok en del.....

  Nå er jeg snart ferdig med ett landskapsbilde som ei venninne skal få av meg i kveld i bursdagspresang.

  SvarSlett
 2. Du får trøste deg med dagens sitat på din egen side ;)
  "Store oppgaver skal en begynne på, ikke tenke på ."
  Selv har jeg en tendens til å finne på alt mulig annet når det er saker som må gjøres ...

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!