torsdag 19. mai 2011

TORSDAGSNEDTELLING

Jeg teller ned! Det er mindre enn en halv brunost igjen av skoleåret. Det er fire torsdager igjen, og det er 22 skoledager igjen til det er FERIE i åtte uker. I denne perioden skal elevene utplasseres i arbeidslivet og det er et par andre ting som forstyrrer tanken. Jeg er SÅ klar for ferie! I morgen har tiende eksamen i matematikk, og jeg skal sitte eksamensvakt store deler av dagen. I morgen har min egen minstemann skriftlig eksamen i spansk (jeg kan kun et par ord på spansk - øl og vin - så jeg kan IKKE hjelpe. Han har kun håp om å få ståkarakter! Måtte han lykkes! Puh...

6 kommentarer:

 1. Bra at du tel, så kan eg berre lese hos deg kor lenge det er igjen til eg får ferie:) Eg er andreårig lærar på ungdomstrinnet og føler meg som lærling enno, ståkar veldig med vurdering og karaktersetting i faga mine og ser fram til å verte ferdig med det! Men du, åtte veker på 22 skuledagar, det blir vel litt vanskeleg?:)

  SvarSlett
 2. Lykke til med nedtellingen, håper brunosten rekker :)

  SvarSlett
 3. Jeg kjenner at jeg også er klar for ferie. Undervisningsperioden fra vinterferien til påskeferien ble lang og intens.
  Håper det gikk greit både for deg og sønnen din. God helg :0)

  SvarSlett
 4. Hei!! Morsom nedtelling!! (Tenker på brun-ost bilde!!) Det er godt å tenke på at det er fri der fremme..... Samtidig synes jeg denne tiden av året er den aller fineste, naruren er "ny" og det er lyst!! Til og med i Oslo er kveldene lyse..... Du sier du er misunnelig på muligheten for å starte på blomstersesongen. Det er fortsatt kaldt om natta,og det er nok mange som får seg en overraskelse med frosne planter..... Men stemor går fint!! Trøst deg med at du snart kan plante ut du også!! Og du er superheldig som har lyset hele!! tiden!! Det er jeg misunnelig på...... Ha en fin helg!! AnneK:-)

  SvarSlett
 5. Haha artig :) Håper det gikk bra for poden på spanskeksamen da :)
  Jeg teller også ned til min ferie, det blir mest ved å se på kalenderen og sukke litt... enda en stund til ja :)

  God lørdag til deg

  SvarSlett
 6. Heisann
  Jeg så at du hadde kommentert navnet ditt hos Trollkåkå/Orlaug. Her er det faktisk ganske mange som heter Gudrun i alder 40-60 år, så det er nok ganske geografisk det der med navn.

  Ønsker deg ei flott helg. Snart ferie....

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!