tirsdag 3. mai 2011

MAI-DAGER


Etter at sola har gått ned ser det sånn ut fra min veranda. Her gjelder det å fange lyset og få frem kontrastene. Vi har hatt noen nydelige maidager hittil, ikke særlig varmt, men varmt nok til at en hardhaus hiver av seg skjorta.


Jeg har et gartneri i nabolaget. Der inne vet jeg at sommerplantene står og godgjør seg. De har det bedre der enn i hagen hos meg, så jeg må nok vente noen uker før faller for fristelsen å kjøpe hortensia, stemor, fucsia, surfina og mer og mer og mer...


For å få med meg solnedgangen i havet må jeg kjøre et par kilomenter, men det gjør jeg mer enn gjerne. Det er så vakkert å stå ved Kleppelva eller på Gimstad på kvelder som dette. og i dag fikk jeg besøk på verandaen av denne flotte sommerfuglen. "Den prektig kledte sommerfugl er fløyet fra Guds hånd, han ga den gyldne vinger og røde purpurbånd. Han lærte den å flyve høyt, høyere enn jeg er, den har nok fuglens vinger, men ei dens dun og fjær. Og alle verdens mennesker og alle kongebud ei gjøre kan en sommerfugl, det kan alene Gud." Henrik Wergeland.

3 kommentarer:

 1. Vakkert !!!!<3 Klem Torun.

  SvarSlett
 2. Utrolig flotte bilder. De øverste skyene heter Alto Cummulus Lentikularis. Linse/bølgeskyer. Sterk vind i høyden ( måtte bare si det som gammel meterolog sjø he he)Yndlingsskyene mine. Ikke helt framtredende på bildet men de kommer stort sett ved fint vær. Det skal bli godt og varmt til neste uke og massssse sol. Me like.
  Takker for koselige kommentarer hos meg!!!
  Ha en deilig maikveld.
  Randi

  SvarSlett
 3. Nydelig solnedgang. Det ser ut som noen har tegnet på himmelen. Nesten som....nå er det natt sov godt zzzzzzz

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!