onsdag 2. desember 2009

JULEPRESANGER

"OG DET ER VESLE JENSEMANN, HAN STREVER DAGEN LANG, HAN SNEKRER PÅ NO SPENNENDE SOM SNART SKAL BLI PRESANG..."
Er dere spente nå, da? Norgespakken står klar og venter på julebrevet som skal legges inni. I den store julegaveeska var det mye rart, men nå er den så å si tom. Den venter på å bli fylt med neste års julegaver, for jeg er smart, jeg. Jeg lager eller kjøper julegaver hele året, så slipper jeg å stresse rundt i desember. Når man er makelig anlagt, er det greit å gjøre slike gode avtaler med seg selv.

7 kommentarer:

 1. Jeg tenker at jeg skal være like smart stadig vekk, men blir det noe av, da??? I blandt... Hyggelig at du koste deg med julebloggene!

  SvarSlett
 2. Samme lure tanker har jeg også, hver gang det er nesten jul. Men så glemmer jeg det 1. juledag. Så har vi det gående neste år :)

  SvarSlett
 3. Jammen er du dyktig, jeg er virkelig imponert, handle julegaver hele året. Jeg har prøvd det en gang, men da jula nærmet seg så hadde jeg glemt at jeg hadde handla og da var jeg like langt - det blei dobbelt opp. De eneste som tjente på det var de som fikk gavene:-)).

  SvarSlett
 4. Gårdagens ufrivillige blåbytur skulle gi meg to strek under svaret, men jeg må nok avgårde en gang til. Skal vi drikke kaffe da, Birth?? Mine julegaveinnkjøp har en fast plass i huset, så det er enkelt å titte inn der og se hva man har. Dessuten går det an å skrive julegaveliste i romjula, så har man den også klar. Takk for gode kommentarer, dere..

  SvarSlett
 5. Du er i rute skjønner jeg.Så smart har jeg også pleid å være men ikke i år. Så nå begynner panikken å melde seg. Huff,huff det er jo mye bedre å kose seg i adventa, enn å stresse rundt etter presanger.
  De kakene dine så virkelig gode ut.
  Ha ei koselig helg.

  SvarSlett
 6. Du tar kaffen og jeg tar teen ;-) Gi beskjed i god tid, så er det større sjanse til å få til å treffes.
  Ha en god søndag!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!