mandag 21. desember 2009

SAMLEMANI OG LITT TIL

Her ser du glidelåsstativet, Sigrun. Jeg har ikke hengt opp glidelåsene jeg kjøpte på Stoff og Stil! Dette stativet kjøpte jeg på et opphørssalg for den ringe sum av 500 kroner. En glidelås av de lengste koster rundt 75 kroner, så det var litt av en handel i min favør. Alle syvenninner misunner meg stativet, andre ristet på hodet og trodde at nå hadde det sannelig rabla for tøtta. Jeg har allerede solgt to lange glidelåser. De som kjøpte var glad de slapp å kjøre til Sortland (Blåbyen).
Her er kransen jeg skrøt av i forrige innlegg. Nå har den kommet på veggen i yttergangen/vindfanget/entreen. Den har fått selskap av mine splitter nye Vagabond støvletter som står på en skohylle fra Black Design, spesialbestilt på Hverdagsliv.
Nærbilde av kransen viser at den er pyntet med pakkemerkelapper, og får jeg noen fine, bytter jeg ut de mindre fine og kjedelige. Jeg har hatt denne kransen i noen år og synes den er morsom.
Selv om kjøkkenet har vært arena siden jeg var ferdig med tentamensretting, har jeg ikke ligget på latsida når det gjelder strikking. Man må jo sette seg ned litt mellom slagene (med kaker...he-he...). Da er det blogging og Facebook som gjelder + kaffe og strikkepinner. Man må vite å kose seg også når det er JULEFERIE.. Her har jeg strikket tre håndklær, kvadratiske, som passer inni skapet under vasken. Jeg har strikket en kant bestående av tre riller under/over og tre masker på sidene. Ellers har jeg strikket ruter som er 5 rett og 5 vrang i 5 omganger og motsatt de neste 5 omgangene.
Jeg fortalte en venninne at jeg strikket kluter (kopptuer, sier vi her). - Kan ikke jeg ønske meg det, sa hun. Det kan hun selvsagt. Jeg har strikket rett ene veien og 1 rett/1 vrang tilbake. Det blir et fint mønster.

7 kommentarer:

 1. Takk for et koselig blogg år. Stor GOD JUL klem fra Sonja.

  SvarSlett
 2. Er du glad i å sy i glidlåser? Da kan du få deltidsjobb her ;) Greit å sy i nye ting, men reparasjoner, huff.

  Ønsker deg ei riktig fin jul og stikker sikkert innom deg i ny og ne i det nye året også.

  SvarSlett
 3. hei hei.. takk for besøket.. ;) ska lagre sia di og lese meg litt bakover senere i dag, no ska æ shoppe resten av julegavan.. god jul!!!

  SvarSlett
 4. Nej, hvor er dine karklude bare skoenne, dem bliver jeg vidst noedt til at tage mig friheden at kopiere. :) Glaedelig jul!

  SvarSlett
 5. Du holder ut, hører jeg!
  Og gode ideer har du enda!
  Ha en riktig god jul, Steinkjerringa!

  SvarSlett
 6. Jeg er imponert over så mye du får gjort. Også så lekkert du gjør det. De lilla kopptua'n var jo bare kjempelekre da. hvor mange masker legger du opp og hva slags garn bruker du?
  Ønsker deg en riktig god jul!

  Åja, det glidelåsstativet det missunner jeg deg, det er kjempeflott:-)).

  SvarSlett
 7. Oi, imponerende med alle de glidelåsene! Synes kransen din er kjempefin. Det finnes jo så mange fine pakkelapper og her får du jo vist dem fram!
  Ønsker deg en riktig god jul!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!