fredag 10. juli 2009

TÅLMODIGHETSPRØVE

Disse sokkene har irritert meg der de i månedsvis har ligget i strikkekurven. Aldri mer skal jeg strikke sokker til meg selv i SÅ tynt garn. For noen dager siden bestemte jeg meg for IKKE å begynne på noe nytt før disse var ferdige. Nå er de til og med dampet og klare til bruk, skjønt i denne nordnorske sommervarmen har man ikke bruk for verken tykke eller tynne sokker.

Jeg sjekket status på museet her om dagen. Kun 2 vinvesker igjen! Så nå har jeg strikket nesten fire nye. Jeg skal nok pynte dem litt før jeg leverer dem. I kveld slapp jeg opp for brunt garn. Det nytter ikke å kvitte seg med rester, stadig vekk mangler jeg en farge. Husbruket er godt å ha i den umiddelbare nærhet.

6 kommentarer:

 1. Strikker stort sett sokker i tynt garn jeg ( til meg selv ihvertfall). De var flott i fargene. Kjekt at du må fylle på nye utsalgsprodukter.
  God helg.

  SvarSlett
 2. Her syns jeg du har fått fatt på et nydelig garn. Det stripa seg så fint. Og jeg kan nesten ikke få sokkegarnet tynt nok.
  Mitt spørsmål blir da: Hva er det du har brukt? Dette ser absolutt ut til å være noe for meg, til Jay walker.
  Fine er sokkene dine blitt i allefall;))


  Har du forresten fått med deg at jeg har fått ny blogg?
  http://livdahlseng.blogspot.com/

  Stikk gjerne innmom,
  God helg!

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for koselige kommentarer. Garnet heter Online et eller annet og finnes i 100 g nøster. Tror det er svensk. De har det overalt. Jeg måtte trekke ut en bit for å få det til å stemme på den andre sokken. Brukte altså to nøster, så det blir nok til et par til, minst. Det er VELDIG (!) tynt! God helg! Jeg skal ha åpent på kafeen og har laget jordbærfromasjkake. Det er frivillig arbeid. Les om kafeen på www.123hjemmeside.no/gudrun.

  SvarSlett
 4. Flotte sokker da!
  Vinvesken var også fine..

  SvarSlett
 5. Disse vinveskene din er bare kjempe fine. Stilige sokker :0)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!