fredag 16. mars 2012

VÅR I HEIMEN


Så ble det plutselig VÅR i heimen. Jeg har funnet fram det lille jeg har av grønt og supplert med varer fra opphørssalg hos Poulsson, og helt plutselig ble jeg lysere til sinns. 
Nå venter jeg bare på at minstemann skal komme hjem med bussen. Han har ikke vært hjemme på noen uker, så nå savner jeg lyden av ham.
Glasset midt på bildet har en inngravering. Der står det "Bergens Udstilling 1898" samt navnet "Elisabeth". Jeg vet at oldemor Johanna Lihaug, født Krane, hadde en søster ved navn Elisabeth, så glasset kan være etter henne. 


Bildene mine blir irriterende uskarpe for tiden. Jeg vet ikke hva jeg gjør feil. Kanskje jeg skulle lese bruksanvisningen..


På Poulsson hadde de lekre kjøkkengardiner til halv pris. Nå liker jo jeg å lage slike ting selv, men denne gangen falt jeg for fristelsen å kjøpe siden de hadde så fint broderi.


Ny løper, nye sofaputer (de grønne) og nytt lys ble det også i samme slengen. Rosene har faktisk stått på bordet siden fredag for fjorten dager siden. Nåja, det er ikke helt sant, for jeg setter dem kjølig om natten!
Natten som var og for så vidt også i går var det et forrykende uvær her. I natt bråvåknet jeg ved et forferdelig smell, og jeg trodde et øyeblikk at det var Klubben og Steinkjerringa og det hele som kom rasende inn på soverommet, men så var det "bare" torden.
"Han" gikk kvit ved Steinsvikodden da jeg sto opp i morges klokka sju. Det var så vidt jeg våget å ta opp verandadøren for å liste meg ut og ta bilde.


og da jeg kikket ned på plenen for å se om snøen var borte, så jeg at "han" hadde tatt med seg både snøskyveren og søppeldunken. Alt som har med snø å gjøre kan "han" beholde, men søppeldunken vil jeg ha!
God helg til alle dere som kommer til å ønske meg god helg!
Jeg hadde hatt lyst til å være i Bergen på årsmøte i Norsk Quilteforbund denne helgen, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke er der. Hva har skjedd??


9 kommentarer:

 1. "alt man må"?? Det er (nesten) ingen ting man må; det er hele tida snakk om valg!

  Uskarpe bilder sier du. Hvilket kamera bruker du? Hva slags linse, hva fokuserer du på? Ta kameraet med deg og kom på besøk. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nikon D 60 og linse Tamron 18 - 270 trur æ...

   Slett
 2. Hei. Så flott blogg du har. Fant deg hos "restegarn fra nord".her vil jeg jammen følge med.
  Fint og vårlig i vinduet ditt.
  Klem, Drude

  SvarSlett
 3. Heisann å takk for at du stakk innom min blogg.Ja den mappa var litt vanskelig å sy,særlig der det var mange lag stoff som skulle syes pent sammen men det var bare å bite tenna sammen å gjøre sitt beste.Bildene dine minner mye om mine da jeg fikk kamera for jeg fokuserte ikke på det jeg ville ha skarpt som det bilde ditt fra vinduskarmen.Det røde huset å berget er jo veldig klart så det er bare å ha rett fokus så går det bra.Ha ei riktig god helg.

  SvarSlett
 4. Deilig med litt vårfølelse!
  God lørdag :O)

  SvarSlett
 5. Så fint det ble,med vårgrønt og blomster på venti vinduskarmen. Fikk lyst til å ta fremgønt jeg også nå.
  Her er det noe snø igjen,men det er så herlig å se forandringer hver dag.
  Et skudd her,mindre snø der..Og så går det(nesten) ann å gå i småsko!
  Her er det også ungdommer hjemme i helgen,og mor selv har helgejobbing.
  Våknetpå morgenkvisten her med at en snøskuffe dro på vandring! En liten storm gjorde seg gjeldende.Men bedre nå,og det lover godt for en lang tur på jobb.

  Ha en flott helg.

  SvarSlett
 6. ei Vesterålsberta17. mars 2012 kl. 11:54

  Det ble så fint og vårlig hos deg med det grønne i vinduskarmen og i sofakroken. Har vært en runde på opphørssalg hos Poulsson, men må vel ta en tur til. De har jo så mye lekkert, så det er synd at de legger ned.
  Det er rart når ungene flytter ut, for da savner man det som irriterte da de bodde heime:) Jeg har mine seks spredt fra Sarpsborg til Kirkenes, men heldigvis bor den eldste og den yngste i nærheten.
  Ha ei riktig fin helg!

  SvarSlett
 7. Lyse og deilige vårfarger - det trenger vi nå!!

  SvarSlett
 8. God helg (seint søndagskveld nå hihi) men jeg håper helgen har vært fin. Neste gang får du reise på quiltetreff da? :)
  Kos deg!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!