fredag 9. mars 2012

AIPÆDDN MIN


Jeg har ikke sagt det til så mange - men jeg HAR altså gått til anskaffelse av en I-pad.
Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle lese bøker på en skjerm, men nå gjør jeg det!

14 kommentarer:

 1. Grattis med I-pad......den får du nok masse glede av........
  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Er du fornøyd med den?
  God helg :O)

  SvarSlett
 3. Gratulerer og velkommen etter!
  Jeg stortrives med min, ikke minst til boklesing.
  Nå spiller jeg Worldfeud på min Pad med barn, barnebarn og venner.
  Kjempegøy!

  SvarSlett
 4. Hei!! Mannen min har i-pad og han elsker den!! Jeg får lov å låne den innimellom:-). Har du fått til å blogge med den?? Jeg har prøvd men fikk det ikke til! Hvis du ikke finner blader, kan jeg sende deg en kopi når jeg kommer til byen igjen. Ha en fin helg!! Anne Kari :-)

  SvarSlett
 5. Gratulerer.
  Det er in i tida det no, og eg har vurdert om eg skal
  anskaffe meg ein.
  Men er litt i tvil om eg treng den.....

  Må få høyre om røynslene dine etterkvart!

  Ann-Mari

  SvarSlett
 6. Ja hvorfor ikke? De er jo kjempesnope. Jeg ønsker meg også en sånn:)

  Klem og ei fin helg!

  SvarSlett
 7. Gratulerer!
  Jeg holder på med papirversjon ennå.Har nettopp lest ferdig tirsdagsdamene,artig bok,fort å lese.Min elsdte datter har skaffet seg engelsk lesebrett.Er veldig fornøyd.Men liker fortsatt gode gamle bøker.Kos deg!God søndag!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for tilbakemelding vedr oppskrift på tova vottar. Eg har også sortert garnet mitt nyleg, og har eit mål om å bruka opp mest mogeleg av dette framover. Nettopp no held eg på med å bruka opp restegarnet mitt av Sisu - til "Nepalteppe", skal senda det via ei dame i Bergen til nyfødde i Nepal.
  Har I-pad på innkjøpslista mi til påske - ein til meg og ein til bruk i barneskulen der eg jobbar, til ein liten elev med kommunikasjonsvanskar. Det skal visstnok vera mange flotte appar å laste ned til slikt bruk.

  SvarSlett
 9. Har hatt ipaden lenge - og har kjøpt mange herlige bøker på kindle! Billig, og plassbesparende for oss som allerede har for mange papirbøker i hyllene.

  SvarSlett
 10. Gratulerer:-)

  Ønsker meg en jeg også.Når begynner å bli små bokstaver i enkelte bøker,selv med briller så kan det være en unnskyldning god nok for investeringen?

  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 11. Gratulerer! Vi følger med tida! Tenk deg oss på gamlehjemmet .... :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Naboene mine flyttet nylig på sykehjem. HAN har PC og kjøleskap med cola på rommet. HUN har leilighet med kaffemaskin og går i tights og tunika! Jeg skal ha med iPad, gitar og vin når min tur kommer... Blir pensjonist til neste vinter, bør jeg begynne å tenke i de baner....

   Slett
 12. Ønsker meg en jeg også...har Iphone..og Wordfeud blir jo majestetisk på en Ipad:O))
  Nyt vårlufta, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 13. Hei!! Jeg kjøpte Vestlandsgarn på Bogerud Tekstil i Oslo. Det er 100% ullgarn. Tilsvarende Falk. Det er billig, bare 17.50 pr bunt!! Det garnet er tykkere enn det i oppskriften så jeg kuttet for ut den 7. omgangen!! Så jeg slutter med 11 staver og 7 luftmasker. Jeg rakk opp den siste omgangen på de 3 jeg hadde heklet og vist på bloggen. Det er en enkel blokk, men fin!! Det er en perfekt rute for restegarn...... Ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!