mandag 19. mars 2012

SA JEG VÅR?


Sa jeg vår? Jeg tok antakelig munnen for full her forleden... I går kveld snødde det tett, men i dag er det skyfri himmel igjen, så her kan det gå to veier. Det kom ikke så mye snø at det dekket over snøklokkene, så da kan man ikke klage...En skulle tro at elevene mine hadde vært på Påskeøya, og her er det de har fått ut av en vedkubbe med kun KNIV og TAPPJERN som redskap. Vi har kost oss på sløyden de siste ukene, og SÅ blide og fornøyde ungdommer skal man lete lenge etter!

9 kommentarer:

 1. Det der med vår er ikke lett! Fortsatt speider jeg etter snø fordi en mars kom all snøen på t o uker og vi måtte grave ut bilen min der den stod med snø til vinduene. Men her er gresset grønt og snøklokkene avblomstret. Sunn fornuft og kalenderen sier at det er da tidlig?

  Artige menn,- her blir det også egenproduksjon m stoffer og et mønster jeg falt for :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, for du var vel i Bergen? Nå er jeg spent.. Vi får vel se hva du kjøpte? Og æ e kje nåkka misunnelig som satt her og tenkte på alle vennan som var der du var..

   Slett
 2. Ja våren er lunefull, og været skiftar ofte på denne tida.

  Flotte trefigurer. Min første tanke var Emil og snekker bua :-)

  Ha ein fin dag

  SvarSlett
 3. Hei!! Vi må nok se mer på kalenderen enn stole på været....... Det ser deilig ut innenifra, sol men iskaldt!! Så jeg går i "Kjelleren"..... Morsomme figurer!! Ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi må vel det, AnneK... Håper du ikke blir for lenge i "kjelleren".. Jeg vet jo hva du har tenkt å gjøre der... Kos deg med det du gjør! Gudrun

   Slett
 4. Flinke elevar, dei har no hatt litt kvasse knivar til slikt arbeid, så eg tippar dei er i storskulen ?
  Og jammen har dei ein flink og kreativ lærar !!

  Nei, veret......

  Ha ei fin veke.

  klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de er flinke og kreative, elevene mine. De går i tiende klasse! I dag skinner sola her...

   Slett
 5. Flotte figurer!!Du må skryte stort av elevene dine ;-) Husker vi hadde en sløydlærer på lærerskolen(æ tok forming) som gav oss en stokk som vi fikk dreie mønster på for så å skjære ut figurer. Rene Emil samlinga vi hadde til slutt, for dreie var artig! Kanskje derfor æ har flere Tiki'er(polynesiske treguder) stående?

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!