tirsdag 25. august 2009

SPRØ, SPRØERE, SPRØEST

Vi har klart det igjen! Dugnadsånden er fortsatt til stede i Eventyrkommunen Bø. Utenfor Bøhallen, bygget på dugnad, og klubbhuset, bygget på dugnad, slo vi til igjen i morges kl. 0630. Anledningen var at bøfjerdingen Børre Albrigtsen går av som flyver i SAS. To ganger kretset SAS-maskinen over Bø, mens ca. 75 morgenfriske morgenfugler dannet BØ liggende på kunstgresset. Både ordfører og rådmann var til stede, et team fra NRK og Radio Bø, selvsagt. Vi hadde kontakt med Børre over en sender, og han sa at han hadde reist verden rundt, men ingen steder er det så fint som i BØ!!!
Sølvi hadde også morran med seg, på tross av at hun ikke begynner å klippe hår før kl. 10. Kommunen gjorde hastevedtak i går om at det måtte bli godt vær, og ikke en sky er å se, så vi ble nok bønnhørt denne gangen. Etter dette må alt være mulig.
Jeg ble utstyrt med en orange regnjakke. Det er litt morgendugg i gresset, men pytt, pytt, så lenge man har humøret med seg så gjør det ikke noe om man blir litt våt.
Og her kommer flyet fra SAS. Papagena-ekspressen kalte vi morgenflyet fra Tromsø, men det var den gangen Papagena nattklubb stengte like før Oslo-flyets avgang. Nå er Papagena historie, og det er kanskje like greit. Jeg kan jo allerede nå innrømme at jeg HAR vært der!
Her kommer "pressen" med ordføreren i spissen. Lytt på radio, se på TV!

2 kommentarer:

  1. Artig! Ikke minst for flygeren.
    Æ hørte det hele på radio i formiddag.

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!