onsdag 8. april 2009

PÅSKEMORO

En del av påskemoroa er å fullføre gamle prosjekter og planlegge nye. Jeg har mange ting på gang samtidig - det er det som er MEG - og det jeg er kjent for. Jeg har et pratearbeid, et tenkearbeid, et turarbeid, et morgenarbeid, et nattarbeid og noen arbeid som bare ligger der og ligger der og ligger der. Dette er eksempler på det siste. Teppet i blått, offwhite og rødt begynte jeg på da jeg "satt i kår", da jeg for noen år siden var kiropraktor-pasient på "Klinikk for alle" med låst bekken. Det var vondt, det! Jeg måtte lære å gå på nytt, og jeg kunne plutselig både sitte på huk og danse twist og fugledans og vrikke på rompa og alle ting som hadde vært kul umulig gjennom alle de år jeg hadde levd. Det var da jeg begynte med håndsøm! Det nederste teppet er altså sydd for hånd og til sengs! Teppet i grønt og beige er et tumblerteppe som jeg har sydd på maskin. Det får da være måte på - det er ikke SÅ artig å sy for hånd. Hvorfor viser jeg dem frem? Hvorfor gjør jeg egentlig det? De er ikke ferdige!! Jeg har som mål å bli ferdig i løpet av 2009, jeg er da et målbevisst menneske! Nå venter strikke- og hekletøyet... Fant en oppskrift på heklede nålputer hos "Slagt en hellig ko". Jeg har begynt! Hekler i påskefarger...

5 kommentarer:

 1. Flotte tepper du har kommet godt igang med :D
  Jeg vet selvfølgelig hvorfor du viser oss disse teppene som du ikke er ferdig med.....
  Du vil at "alle" vi andre med UFOER skal vite at vi ikke er alene om å ha halvgjorte prosjekter liggende...;p
  Takk Steinkjerringa for at du er en av oss.....

  Ønsker deg ei riktig God Påske.

  SvarSlett
 2. Flotte tepper du syr! Ei riktig god påske til deg og!

  SvarSlett
 3. Himmel, tenk å sy slike tepper! Og så det nederste, da, sydd for hand...

  SvarSlett
 4. Jeg er nesten stum av beundring - ferdig eller ikke. Jeg syns lappetepper er så flotte - enten de er strikket, heklet eller sydd - og jeg får fnatt bare ved tanken på å begynne på ett. Jeg vil ikke hverken meg eller min omverden så vondt.

  Disse var virkelig utrolig flotte og du skalha utrolig mye ære for dem.

  Ha en riktig god påske.

  SvarSlett
 5. Flotte tepper - heilt utruleg at du har handsydd
  det eine! Du har ein flott, innhaldsrik og ikkje minst - inspirerande - blogg. Må få laga meg ei bloggliste og då skal eg leggja bloggen din til der.
  Bør kanskje leggja ferieturen innom Vesterålen også i sommar, vi skal likevel til Lofoten!
  Ha ei fortsatt fin påske. Helsing frå Bø på Radøy utanfor Bergen.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!