lørdag 18. april 2009

NICE PEOPLE NICE THINGS


- Jeg har en plan, sa Egon Olsen. Jeg har så mange slags planer, og dette er en av de ferskeste. Inni hodet mitt har jeg et slags bilde av hva dette til slutt skal bli, men kan hende det blir noe helt annet. Tekster som dette er jeg veldig glad i, og jeg har valgt emner som betyr noe for akkurat meg: Musikk, roser, te, kaker, dessert, sjokolade, engler (??). Mønstrene fant jeg i en rosa eske på Kathrines Quiltestue. Dyrt!!!! En av de ansatte hos Kathrine holdt på med et teppe i lyse farger, og felte inn stitchery her og der. Jeg skal lage noe helt annet og har som sagt en plan! Jeg syr med Lenes silke nr. 113 på rester av ulike hvite/offwhite stoffer.

De som har fulgt med på bloggen over tid, har nok oppdaget at sang og musikk er viktig for meg. Jeg lærte noter som 10-åring, da jeg blåste bariton i skolemusikken, men jeg kan ikke huske at jeg lærte hjertenoter.

En god kopp te varmer og saliggjør. Javisst foretrekker jeg kaffe, etterhvert også latte og andre moderne saker, men tekoppen er likevel kjærkommen på hustrige dager. Vinteren vil liksom ikke slippe taket, og det er surt og kaldt. Jeg trosset vinteren her om dagen ved å finne frem skoene, men i morges måtte støvlettene på igjen.

5 kommentarer:

 1. Har en mistanke om at dette kan bli rett så lekkert! Redd for det, ja...

  SvarSlett
 2. Jeg blir stadig imponert over hvilken flink fotograf du er!

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Takk for besøket. Så mye flotte ting du har lagd. Veldig fint stitchery, har en liten plan selv om å prøve meg på det, ut i juni når bunadsesongen er ferdig.
  Skal prøve å følge med på resultatet ditt.

  mvh solfrid ¤

  SvarSlett
 4. Så nydelig. Jeg har fullstendig broderivegring, men dette ser jo bare flott ut.

  Gleder meg til å få se sluttresultatet.

  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelige kommentarer på bloggen min :D
  Så mange fine stitchery bilder du har laget. Gleder meg til å se hva "planen" din blir til slutt...
  Spennende...

  God søndag der oppe i nord... :D

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!