onsdag 6. juni 2012

PÅ REINE I LOFOTENDere som har vært i Legoland i Billund, har sikkert oppdaget at der er en modell av Reine i Lofoten. Der har vi vært. En eneste gang tidligere har jeg vært på Reine i Lofoten, altså på "originalen". Nå har jeg (vi) vært der igjen!Denne gangen var det litteraturfestival der, "REINE ORD", med flere kjente forfattere representert. Det er idyll av første klasse hvor enn du snur deg.og vi hadde bestemt oss for å spise middag på Gammelbua, for det gjorde vi forrige gang vi var der. Den gangen ble vi servert av en svensk servitør, en ung mann som kunne service til fingerspissene.
Denne gangen ble vi tatt godt imot av ei ung jente fra Tromsø. Hun var slett ikke dårligere. Her er service et satsingsområde, derom hersker ingen tvil.


Utsikten trengte vi heller ikke å klage på!Maten var perfekt! Vi spiste grillet tørrfisk på en seng av ertepure, dandert med rødløk, bacon og en skummende saus, med saltbakte mandelpoteter.
Perfekt!
Til maten: Kjørevann fra springen!

4 kommentarer:

 1. Vidunderlege Lofoten !

  Ps. har noko til deg i siste innlegget mitt :)

  klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Å du verden så mange hærlige flotte bilder du har lagt ut, og dere var jo knallheldig med været da!
  På Å har jeg ikke vært, men et besøk hos Smeden i Sund fikk jeg med meg sist jeg var i Lofoten -absolutt verdt et besøk!!
  Håper på en tur gjennom Vesterålen og Lofoten i løpet av sommeren.
  Ei finfin uke videre til deg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. E heime fra ca 12. juli. ALLE vet hvor jeg bor!

   Slett
 3. Åhhh, så flotte bilder. Takk for titten og god helg.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!