lørdag 16. juni 2012

LUFTEN GIKK UTSå fine blomster fikk mannen og sjefen (samme person faktisk) fra arbeidsgiver da vi hadde avslutning forleden. Vi sendte 41 skjønne tiendeklassinger ut i verden, og selv sto jeg for noen alvorsord med utgangspunkt i Arne Paasce Aasen sitt dikt Din ungdom er gitt deg til odel og eie, du skal ikke høkre den bort..
Jeg ønsket samtidig å beholde dem litt til, og det gikk jammen troll i ord, for i går møtte 12 av dem på skolen med godtepose og film. De skulle bare kose seg, og DET på første feriedagen!
Utrolig søtt og rørende..

11 kommentarer:

 1. En nydelig bukett med flotte ungdommer:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de er noen herlige ungdommer. I neste innlegg har jeg gjort plass til deg!

   Slett
 2. De er bare rørende:)..har noen selv som jeg fryder meg over, men det skal bli godt med ferie allikevel, men det skjer først på fredag;)
  Litt av en dag, og sola skinner ennå..kos dæ resten av helga, klem;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Her sørger vi for at vi har noe å avspasere mot slutten av et skoleår. Jeg må tilbake for å skrive under vitnemålene, men ellers har jeg kun tre timer k&h i åttende igjen, og så kan jeg senke skuldrene i åtte uker. Sola skinner her også. Det gjør den for så vidt hele døgnet, men den er borte et øyeblikk bak et fjell ca. midt på natten. Da sover vi som regel... Ha en fin søndag!

   Slett
 3. Så koselig!! Hærlige flotte ungdomma som skal velge veier videre i livet. Det er jammen ikke enkelt å ta et valg med alle muligheter som finnes, de er jo så unge!
  Tusen takk for hyggelig kommentar på de to små lykketrollene mine. Joda jeg spilte akkurat den sangen på PC mens jeg la inn innlegget. En nydelig sang:)
  Klem og ei fin helg videre i godværet her nord!

  SvarSlett
 4. Hææærlige ungdommer ;o) Du som æ følger vel spent med på hvor veien går videre når elevene slutter.. Ha en fin ferie etterhvert ;o)Min starte onsdag!! Klem

  SvarSlett
 5. Hei!! Det høres ut som du er en lærer som virkelig bryr deg!! Når de er ferdige med 10.klasse er de bare i startgropa..... Jeg er så glad for at ungene mine har passert 20...... Jeg skjønner godt at du gleder deg til ferie!! Jeg reiser på hytta om en uke. Det er litt tidlig feriestart, men jeg deler hytta med den ene søsteren min og i år må vi starte tidlig!! Jeg håper du får bra vær her på østlandet. Foreløpig er det ikke så mye å skryte av!! Ha en fin søndag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 6. Vi skulle hatt flere slike lærere i ungdomsskolen!!! Verdens viktigste jobb.

  Kos deg med ferie.

  SvarSlett
 7. Kjekt !!
  Du er nok ein godt likt lærar :)
  Det må vere spennande å sende flokken uti verda.

  Ynskjer deg god ferie, det er fortent !!
  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 8. Å så fine ungdommer! Jeg er sikker på at ingen av dem høkrer bort en eneste dag av ungdommen sin. Det kan man vente med til man blir 52, i dag har jeg tullet bort hele dagen, hihi! Skulle gjerne sett den utstillingen, håper på bilder :)

  SvarSlett
 9. Det er nesten så jeg kan kjenne på stemningen fra denne spesielle dagen for disse ungdommene.Skoletrøtt som mange er så er det en milepel i livet. Nå skal de velge retningen de skal gå og slippe tak i barndommens trygghet. Så skjønt at de kom tilbake bare for å kose seg. De har nok hatt en grei lærer.
  God sommer.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!