lørdag 26. februar 2011

NOE Å HA NOE I


Jeg har nylig laget en oppgave i kunst og håndverk til 10. trinn. Oppgaven lyder: "NOE Å HA NOE I". Jeg ble selv inpirert av oppgaven, og dette er bare begynnelsen. Elevene skal sy av dongeri, gjenbruk, og vi har samlet inn en mengde bukser og skjørt. Jeg selv går berserk i stofflageret mitt. Nå har jeg jo sydd denne modellen mange ganger og den duger til mange ting, blant annet til strikkepinner som det har blitt en del av etter hvert - derfor en til trepinner og en til metallpinner og en til fargeblyanter også. Den øverste er litt stor til å romme g-nøkkelen, men musikkentusiaster trenger også pennal eller toalettveske eller hva det måtte være.


Denne er tiltenkt en ungdom..


Disse er til de som er i det romantiske hjørnet (kanskje jeg skulle beholde en selv..).


.. for ikke å snakke om disse.


og disse er til jåledamer, leppestifter og småsaker i veska, eller rett og slett svenskepengene eller euroen eller dupeditter i form av usb-penner.


Denne rommer MYE kosmetikk. Jeg er ikke helt fornøyd med den, den ble enten litt for stor eller litt for liten.


Motorsykkelentusiaster trenger også noe å ha noe i.


Det trenger også de som har en klovn i seg...


for ikke å snakke om fotballfrikene. Jeg pleier å si at jeg H A T E R fotball, men det er egentlig ikke helt sant. Jeg holder med Bodø Glimt (har bodd i Bodø) og av og til Stabekk (har bodd i Bærum), og så holder jeg med Arsenal, men det er fordi barna gjør det, så jeg tør ikke annet.Om danseløver trenger noe å ha noe i, vet jeg ikke, men en rest med dansestoff ble herved brukt opp. Alle bildene er tatt ute i hagen i dag. All snøen er borte og det er god sprett i snøklokkene. Vinteren er ikke over, det må ingen tro, men vi har fått oss en liten pause.

14 kommentarer:

 1. wo-ooow!! hvilken produksjon!
  og så fine, så fine.
  jeg er nå heldig og har en - min er det sauer på.
  sikkert fordi du syns jeg trengte en flokk,
  vi har jo gjeterhund.
  god helg der inne under klubben ❤

  SvarSlett
 2. Takk Tove, og du kom ikke og joina mæ der æ satt med all den håndsømmen i går kveld. Æ har forresten mer håndsøm på gang.

  SvarSlett
 3. Åhh så mange du har laga. Fine var dei alle saman.

  SvarSlett
 4. Hei!! Det var litt av en produksjon!! Så heldig du er som ikke har snø!! Og snøklokker..... Her er vi iferd med å snø inne!! Nå skal jeg en tur ned til sentrum for å se på VM styret........ Liker ikke å inrømme at jeg ikke helt klarer å holde meg unna!! Ha en fin lørdags kveld!! AnneK:-) Ps det er vel omtrent den måten jeg syr strikkebaggene mine!! Jeg tar hjørnene inn og klipper dem av!!)

  SvarSlett
 5. flotte punger til både det ene og det andre:)
  Kjente at jeg ble litt inspirert til å sette meg med symaskinen...

  -Hanne

  SvarSlett
 6. her var det masse å velge i. mange flotte etuier av forskjellige slag du har laget

  SvarSlett
 7. Tusen takk alle dere! I kveld tok jeg med meg 3 duker og 1 løper og dro i besøk, og jammen ble det ikke lukkekanter på disse også. Huhei, hvor det går...

  SvarSlett
 8. Produksjonen er på topp! Du er bare et oppkomme av ideer. Vakre farger og kombinasjoner som passer til hver og en. Du er flink å kommentere og humoren din får smilet fram hos oss lesere :)Beundringsverdig kreativitet og dine elever, ja de er da mer enn heldige med læreren! Du er nok en inspirasjon av de sjeldne og en positiv innflytelse:) Ha en super helg!

  Hilen Kanadagåsa

  SvarSlett
 9. Oi for ein produksjon! Er ofte innom bloggen din, synes det er spennande å lesa om alt det fine du lagar og ikkje minst; sjå dei nydelege bileta frå Lofoten. Ein fantastisk stad der eg har vore på ferie i 2008 og 2006. Eg skal tilbake eingong. Då vil eg til Vesterålen også! Kanskje det kan verta i 2012. Ynskjer deg ei super helg.

  SvarSlett
 10. Åååå - nå fikk jeg lyst å sy bløt syboks. Så mange flotte eksemplare du har laget av denne. Og ut fra oppgaven skulle jeg i grunnen ønske jeg også gikk i 10.klasse....

  SvarSlett
 11. Så mange flotte og artige mapper du har laget - lure gaver å ha på lur.

  SvarSlett
 12. Du hendelse so masse flotte ting til å ha noko i.......får lyst å sy slike, eg òg.

  SvarSlett
 13. Tusen takk for kommentarar i bloggen min. Eg kjem meir enn gjerne på kaffibesøk til deg om eg kjem til Vesterålen ein gong! Jobbar i same yrke som deg og. Alltid kjekt å ha nokon å vitja når ein reiser rundt omkring.
  Bur forresten på Radøy i Nordhordland.

  SvarSlett
 14. Gurimalla så flink du er. Jeg hater å sy glidelås, men kommer meg he he.
  Masse inspirasjon. Glad du fant meg.
  Toppers dag.
  klem
  Randi

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!