tirsdag 8. februar 2011

LIKER ❀


Jeg liker veldig godt å motta blomster. Denne flotte oppsatsen fikk jeg fra min arbeidsgiver, Bø kommune - skoleetaten.


Supervenner, Sidsel og Harald i Bodø, har sendt denne nydelige buketten med roser!


Turid og Odd valgte tulipaner. Det er vakkert med tulipaner - og jeg har tulipanvase!


Utdanningsforbundet setter pris på sine medlemmer. Denne digre buketten fikk jeg fra dem. Tusen takk Morten og alle dere andre!


Denne buketten fikk jeg fra Torgun og Viggo, Ingrid og Arvid. Torgun og Ingrid er venninner fra folkeskoleklassen. Noen vennskap varer evig, heldigvis for det!


Denne overraskelsen kom fra Heidi og Arne. De er innflyttere til nabolaget fra hver sin nabokommune og synes det er vakkert i bygda på yttersida av Vesterålen. Det er jo bedre utsikt her, da...Sissel kom også innom med blomster fra seg og Kjell. Da jeg var bittelita jente, og vi ikke hadde bil, fikk vi alltid låne Petter sin lille røde lastebil når vi skulle noen steder. Petter var kjøtthandler og pappa til Turid og Sissel. Noen vennskap varer i generasjoner.. Hvor jeg setter pris på det!

7 kommentarer:

 1. Så masse flotte blomster du fikk. Nyt dem mens du har dem i hus og siden du har så flotte bilder av dem vil de vare evig.

  SvarSlett
 2. Ingenting er som blomster!! Du fortjener nok alle og fler til!! AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Æ e kjempepopulær. Dåkker an ikkje!! He-he.....

  SvarSlett
 4. Så mange vakre buketter!
  Kos deg med de! : )

  SvarSlett
 5. GRATULERER hjerteligst med dagen. 60 år du, det var bare gammelt før i tiden. Nå er vi bare ungdommer når vi fyller 60. (27. mars er det min tur)
  Her vi bor er det mest eldre folk som bor. Ja mye eldre enn meg og deg altså. De pleier å kalle meg for ungjenta. Er det ikke flott?
  Nydelig blomster du har fått, kos deg med dem.Og gled deg over hyggelige venner og gode naboer. Koselig med oppmerksomhet innimellom.
  Jeg har tenkt å feire min dag i Damaskus. Har allerede kjøpt bilett.

  SvarSlett
 6. Ikke vanskelig å se at du er populær og har mange vennner.Godklem.

  SvarSlett
 7. Deter så fint å fotografere blomsterbuketter og oppsatser, for da har man dem så mye lengre! Håper dagen var fin, og god helg til deg ;-)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!