søndag 6. februar 2011

SKREKK OG GRU


Huff og huff og skrekk og gru. De 11 første gjestan har gått, og kor skal dette ende....


Det e litt over ett halvt døgn igjen. I morra klokka 1350 e det fullt av år sida æ vart fødd her i dennan stua. Kor e tida blitt av, og ka ska æ bruk de siste timan av femtiåran tell? Æ har kje råd te å lægg mæ og søv...

fysj og fysj kor gammel æ plutselig følt mæ! He-he, drøm søtt. Æ e fortsatt tenåring og i min aller beste alder.... Tjo hei..

12 kommentarer:

 1. Gratulere med dagen, håper du får en fin dag. Huff, slik tiden går, og så går den fortere og fortere for hvert år som går også!
  Kos deg i hele morgen, klem fra meg :0)

  SvarSlett
 2. Hei!! Du er ikke eldre enn du føler deg!! Lykke til med overgangen til 60! Husk at alternativet er mye værre!! Gratulerer med dagen!! Klem fra AnneKari:-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen som kommer,tenker du tar dagen som en kvinne;-))
  Tenk kor tøft det er å bli 60...
  Var i 60 årsdag i går,min flotte svoger trøstet seg med at 60 var en flott alder,og nå skal lives nytes,og det var ingen hindringer i veien..
  Jeg tror du er en megaflott dame som bærer alderen flott.Ha en flott dag

  Mvh Wenche

  SvarSlett
 4. Gratulerer med morgendagen!
  Hurra for deg!
  En flott dame i sin beste alder!
  Bursdagsklem : )

  SvarSlett
 5. Gratuler med dagen om få minutter! Håper den blir fin og flott. Hvis æ e like kreativ og oppegående når æ blir seksti (om et dusin år), da skal æ være lykkelig:-) Klem fra Mayen

  SvarSlett
 6. Alderen har ingen betydning. Det er en myte som bare stemmer når det gjelder konjakk. Og noen oster. Dessuten er 60 et fint tall, ikke sant! Gratulerer med morgendagen, ønsker deg alt godt!

  SvarSlett
 7. Gratulerer av hele hjertet!!! Du er heldig som får oppleve å fylle 60! Det er slett ikke alle forundt. Hurra for deg!! Nyt dagen og all oppmerksomheta! klemmer :)

  SvarSlett
 8. Kreativ, aktiv høyst og høyst oppegående - det er vel ikke farlig å fylle 60 år dag. Lykke til med dagen - kos dæ (å det trur æ du kan).

  SvarSlett
 9. Kjære Mamma
  Gjennom årene
  har jeg sett
  den fantastiske måten
  som du har gjort livet
  spesielt for vår familie...
  Kjærlighet og latter
  tradisjonene
  og minnene
  som vi tar med oss
  hele livet.
  Men mest av alt
  har jeg sett
  hvordan du har vist oss
  ekte kjærlighet
  i alt du gjør!
  Gratulerer med dagen 7.feb
  hilsen størsten

  SvarSlett
 10. Tenk på en litt anna måte:) Det er jo 40 år til du bli hundre!!! Joda, vi skal da vær optimista og håp på en hel masse gode år foran oss og gjør det beste ut av kver dag. Vi har forhåpentligvis betydd mye for mange og vil fortsett livsvandringa med en ballast av opplevelsa, på godt og ondt... Det er jo heilt tydelig at du har gjort en fantastisk jobb med de tre flotte guttan dine som nok alle sei seg enig i diktet tel "størsten". Det rørt ved hjerterota tel "mammaen" i meg:) Ha en super dag!

  Klem fra Kanadagåsa

  SvarSlett
 11. En forsinket bursdagshilsen til deg! Jeg har det altfor travelt for tiden og ligger dessverre langt etter med bloglesingen.
  Husk at alderen er bare et tall, du er ikke eldre enn du føler deg.

  SvarSlett
 12. Gratulerer med vel overstått dag!!! 7/2 er en flott dag:-), gubben hadde også bursdag da(5 år yngre enn deg), og fetteren hans(2 år yngre), og en kamerat(de lå på føden samtidig, og holdt på å bli forbytta!)...faktisk var det 4 av damene i klubben til svigermor som hadde sønner med dag den 7.!

  Nydelig hilsen fra størsten- du kan være stolt. Lykke til med resten av livet!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!