lørdag 12. februar 2011

SUMMER SEG


Jeg summer meg etter fire dager med bursdagsgjester. Jeg har fått mange overraskelser i form av uventet besøk, gaver, penger og gavekort. Fredagskvelden ble tilbrakt i sofaen med håndsøm og med hyggelig selskap av hybelboeren på 19. Han er hjemme og skifter innhold i bagen. Vaskemaskin og tørketrommel har gått i ett, og sånn var det den gangen jeg selv var borte på skole og kun hjemme i helgene, skjønt jeg kan da huske at jeg vasket et og annet plagg i ei vaskebøtte inne på hybelen, og skylte det i fem vann, for det hadde jeg lært at man skulle. Vannet varmet jeg på kokeplate i "bedehuskjelen" som jeg hadde fått med hjemmefra. Det var tider, det. Man skulle tro det var en hel mannsalder siden - og det er det jo!

Håndsøm, ja, slike ting har en tendens til å hope seg opp, sånt tar jeg om sommeren når jeg sitter ute i sola, i den grad det er sol her. Men nå har jeg blitt LITT flinkere til å utnytte tiden bedre, så her blir det ferdig både det ene og det andre. Jeg har faktisk fem sminkepunger til liggende i sofaen + en løper og en duk. Mon tro om jeg ikke bryter meg på det i kveld. Det tror jeg faktisk at jeg skal....


Her er det jeg fikk i presang hos Tove. Toves butikk finner du her. Hun vet akkurat hva jeg liker og hva som passer inn i mitt ringe hjem. Tove kom settende torsdag kveld. Veeeeldig hyggelig!


3 kommentarer:

  1. Er det ikke godt å få unna "liggende" arbeid? Og riktig fine ble dem:)

    SvarSlett
  2. Hei!! Det var vel hyggelig å bli feiret i flere dager!!! Håndsøm er bra!! Jeg har litt liggende jeg også!! Da kan jeg sitte stille med god samvittighet å høre på Grandprix...... Ha en finhelg!! AnneK:-)

    SvarSlett
  3. Gratulera så masse med veloverstått bursdag. Kjekt å få så fine gåver.

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!