mandag 30. juli 2012

DETTE ER PLANENJeg har en plan. Dette er planen. Jeg falt pladask for dette teppet på bakrommet hos Kathrines Quilte Stue. Nå gjelder det at jeg greier å samle nok mange stoffer til at jeg kan sette planen ut i live. Nåja, jeg har en plastkasse med bare blått, og noe nytt ble med meg nordover.


Dette blir et prosjekt jeg skal bruke tid på, men det skal IKKE bli med dette teppet som det ble med juleduken jeg begynte på i 1988.


Mønsteret var kjempedyrt og satt sammen til ei flott bok. Man blir glad av å bla i den boken. Tekstene (sitatene) er stort sett fra kjente forfattere. På mønsteret var teppet sydd i rødt. Jeg vil ha blått, og nå gjelder det å finne en vegg jeg kan henge det på. Den veggen har jeg foreløpig ikke!!


Motivet er sydd med tråd i flere blånyanser, mens teksten er i ensfarget dongeribukseblått. Jeg tenker det blir artig å brodere på disse når høststormene setter inn. Sommerstormene er stort sett over!!
Her er HELE teppet!

17 kommentarer:

 1. Har den der på plana jeg også. I blått her og. men har visst en tre fire fem andre som bør bli ferdige først.

  SvarSlett
 2. For en stor jobb, men lekkert er det. D

  SvarSlett
 3. Hei!! Det var en fin quilt. Jeg har så vidt sett boka. Det er fint med sånne langvarige prosjekter!! Jeg er snart ferdig med noe jeg begynte på sommeren for 2 år siden. Så ting tar tid. Det du skal begynne på er tidkrevende men veldig hyggelig!! Forslag: Etterlys blå stoffer fra dine bloggvenner!! Det er ikke store bitene som skal til. Jeg sender gjerne noen, selvom ikke mitt utvalg av blå ikke er av de største. (men jeg har mange andre:-)) Jeg holder på med noe nå som jeg er glad for at jeg har litt på lager. Egentlig vil jeg sy hele tiden, men nå skal jeg straks gå på jobb. Et annet tips hvis du ikke allerede bruker det. Fat quarter shop?!! Der kan du feks finne det hvite eller lyse du skal stitche på, de sender opp til 6 yard i en konvolutt, rett i postkassa, fabric 20$ på baksiden. Aldri stopp i toll!! Jeg handler mye derfra. Men dette vet du nok allerede....... Ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 4. Jøss, det var litt av et teppe, men du verden så vakkert. Det blir nok mange koselige stunder mens dette blir til. Ønsker deg lykke til med arbeidet. Regner med at vi får se litt etter hvert....

  SvarSlett
 5. Jøjje meg, det var litt av et flott teppe. Blir matt bare av å se, tør ikke tenke på å lage noe sånt. Er nok ikke helt der med min tålmodighet eller riktigere, mangel på sånn ;) Lykke til.

  SvarSlett
 6. Oisann for ett lekkert teppe;) Her har du en god jobb foran deg, men du verden så koselig jobb. Det er veldig morsomt å stikke innom diverse steder å få litt inspirasjon, da det ofte blir mye av det samme der en bor... Lykke til med prosjektet:) Klem

  SvarSlett
 7. Ja, dette var lekkert! Blir et spennende prosjekt :)

  SvarSlett
 8. Spennende prosjekt og myyyye jobb. God helg til deg.

  SvarSlett
 9. Gosh det prosjektet er det mye arbeid med. Flott blogg du har, og jeg håper det er greit at jeg linker til bloggen din:)
  AnKa

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, det er helt i orden. Jeg har såvidt begynt å skjære stoffer til teppet!

   Slett
 10. For et nydelig teppe, det blir sikkert artig å sy det

  SvarSlett
 11. Dette var fantastisk......wow så flott. Du er jammen flink.
  Du bor vakkert til, jeg ble veldig fascinert av fjell og fjor.
  Vi hadde en veldig spennende tur over fra Senja til Andøya, det var litt sjø og det veltet godt, men spennende og vakkert.
  Neste gang en av oss er i nærheten, så tar vi kontakt.....avtale?

  Klem fra meg og fortsatt fin august.

  SvarSlett
 12. Det er et fantastisk arbeide og jeg gleder meg til så det ferdig.Du har så mye flott du har laget,en stor innspirasjon for alle :)Takk for din kreativitet som smitter over på oss alle som liker å sy :)klem Torun og Arve :))

  SvarSlett
 13. Det ser ut til å være et stort og flott prosjekt! Du har en inspirerende blogg så jeg kommer til å følge mer med her :)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!