lørdag 14. juli 2012

BLÅTT


Jeg er veldig glad i blått i interiøret, derfor har jeg av og til blå puter i sofaen, blått kaffeservise (Ostindia), blått keramikkservise og en del blått glass. Jeg har også en stor plastkasse med blå stoffer som jeg har samlet på over tid. Nå har Grete Gulliksen Moe og en til kommet med en blå bok, og den lå så lagelig til på disken på Lappemakeriet og nesten ropte på å få bli med meg hjem. Et par tandre blå stoffer fant jeg et annet sted, og blått brodergarn måtte jeg ha til et planlagt høstprosjekt.

I det planlagte høstprosjektet skal det nemlig være blå stoffer, har jeg bestemt, så nå er enda mer blått og gråblått kjøpt inn.


Her er stoff med hus, frosker, knapper, prikker og sko + en twisterlinjal av den minste typen. Jeg har boka fra før.


Litt rosa må man ha - til babytepper og sånt - og her er mønsteret på det teppet jeg velger å sy i blått. Jeg fant det på Kathrines Quilte Stue. 


Bånd og hyssing får jeg aldri nok av, men jeg ser aldri at det minker heller...


Og SÅ et par kule stoffer til iPadmapper + et motivstoff med fjonge damer, som sikkert blir til toalettvesker eller noe i den dur. 
Jeg skal ikke bli arbeidsledig med det første.
Jeg var på Kathrines Quilte Stue i Oslo, Lappemakeriet på Bærums Verk, Panduro i Oslo og Sandvika, Sybutikken i Arendal og Lysthuset i Grimstad. 


10 kommentarer:

 1. ei Vesterålsberta14. juli 2012 kl. 20:23

  Det var noen nydelige stoffer! Kjenner at sylysten kommer snikende når jeg ser så mye flott!

  SvarSlett
 2. Det bil jeg kalle en fin fangst!! Det er fint og kanskje billigere å handle på nett, men ingenting er som å "se" med fingrene!! Det er fristende ruller hos Katrine. Tenker å ta en liten tur dit snart......ha en fin helg. Nå er det jobb på meg de kommende 3 ukene. Men det kjennes greit akkurat nå!! AnneKari

  SvarSlett
 3. Det bil jeg kalle en fin fangst!! Det er fint og kanskje billigere å handle på nett, men ingenting er som å "se" med fingrene!! Det er fristende ruller hos Katrine. Tenker å ta en liten tur dit snart......ha en fin helg. Nå er det jobb på meg de kommende 3 ukene. Men det kjennes greit akkurat nå!! AnneKari

  SvarSlett
 4. Skal si du har hatt handlerunde. Den boka har jeg også planer om å kjøpe. Fine stoff du hadde kjøpt. D

  SvarSlett
 5. Blått er flott og her var det mye snadder. Lurer på om jeg snart skal få litt fart på symaskinen igjen.

  Jeg fikk nesten prestasjonsangst da jeg så overskrifta på innlegget under her, men jeg kan trøste deg med at selv noen av oss som ikke er norsklærer får vondt i magen av sånt. Av og til kjenner jeg selv at jeg burde hatt repetisjonskurs i norsk, men når jeg ser hva andre presterer, så er det kanskje ikke sånn hast likevel. Journalister er de som irriterer mest, for der burde man kunne forvente litt mere enn det som av og til kommer på trykk.

  SvarSlett
 6. Haha, skjønner at du er en kollega - og du har helt rett; lærere tar aldri ferie :-)) Det er utrolig mye dårlig norsk på store, flotte plakater.

  Ser at du har handla masse flott. Nå har jeg lagt deg til i blogglista mi, så kan jeg få følge med på hva det blir av alt dette. Blått er jo en lekker farge og ingenting er vel finere her nord enn blå himmel og blått hav - på varme, deilige sommerdager. Vi har bare hatt så altfor få av dem hittil i år. Jaja, så får vi god tid til å pusle med hobbyene - aldri så galt at det ikke er godt for noe. Fortsatt god sommer!!

  SvarSlett
 7. Åh, blått er yndlingsfargen min òg.
  Og så masse fint du har fått tak i. Det skal bli kjekt å sjå
  etterkvart kva du kjem til å lage :)

  God søndagskveld !

  SvarSlett
 8. Så mange spennde stoffer - til nesten like mange spennende prosjekter.
  Skal til Oslo selv snart og har absolutt prikket inn Kathrines quiltestue på programmet. Så mye lekkert der - og en koselig butikk å besøke.
  Lykke til med sy'ïngen.

  SvarSlett
 9. Tenk at jeg har vært flere dager i Oslo, og ikke visste om Kathrines quiltestue...hvor ligger den? Var på utkikk etter quiltebutikker på alle vandringene vi var på - og det var ikke få - men jeg fant ikke en eneste quiltebutikk. Det nærmeste jeg kom var Stoff og stil, og der fant jeg noe småtteri som jeg trengte. Panduro visste jeg om fra før, men den frista ikke så mye:)

  SvarSlett
 10. Nå har jeg funnet gata den ligger i, og vet du vi gikk tur oppover Bygdøy allè men tok av gata som ligger rett før frederik stangsgt....kjiiiipt:(

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!