lørdag 28. juli 2012

HVORDAN DET GIKK?


På forrige innlegg fikk jeg spørsmål om hvordan det gikk på markedsdagen forrige helg. Joda, det gikk ikke så aller verst. Det var 582 besøkende på museet, og mange var innom vår stand.


Det som hang på veggene, var ikke så veldig interessant, men det som lå i kurver og kasser og bokser, derimot...


Jeg solgte litt av alt, alle oppvaskklutene gikk, og noen falt for lærerpennal og punger. 


Min kollega solgte steiner, lys og hjerter som hun har dekorert.


Skrin til bunadssølv (Nordlandsbunad og Lofotbunad) har blitt veldig populære. Det er Sigrunn som har laget disse også.


Siden den nordnorske sommeren ikke kom før i dag (28. juli 2012), var det faktisk noen som fant bruk for både votter og lester. Så nå må man bare finne frem pinner og garn igjen. 

7 kommentarer:

 1. Så da skjønner jeg at jeg må bare fortsette med å lage småtterier til messa vår:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er småting som selger best, men på julemessa i Bærum Lappelag solgte vi både vesker og tepper og ikke minst sminkepunger. Fine glassunderlag du hadde laget.

   Slett
 2. Her fikk jeg noen tips til jeg selv skal stå på messe i høst:-) Jeg har brukt "bordet", men skal gå til innkjøp av kurver til "småtingene" .... Det er jo det folk vil ha, men det har vel litt med prisen å gjøre også. Og da tenker jeg at er ikke folk villige til å betale det jeg forlanger for jobben, så vil dem ikke verdsette det heller:-) klem fra Brumunddal.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er lurt med kurver, men som du ser, har jeg tatt med meg det jeg fant fra kvist til kjeller. Her er det gamle kasser, trau, kakebokser, smørdall og litt av hvert for å ha i. Jeg har også kjøpt et tørkestativ i metall på IKEA. Det rommet mye.

   Slett
 3. Hei!! hyggelig å høre at du fikk solgt dine fine ting!! Jeg tror prisen og selvfølgelig om man liker det man ser avgjør salget. Jeg er en ekstremt dårlig kunde, fordi jeg tenker alltid at det kan jeg lage selv....... Her i Oslo siler regnet ned idag!! Det betyr at jeg med god samvittighet kan sy........ Ha en fin helg!! AnneK:-)

  SvarSlett
 4. Underbare ting du hadde gjort som du solgte!

  SvarSlett
 5. Appreciate the recommendation. Let me try it out.

  Visit my weblog ... contractors website

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!