søndag 15. juli 2012

STIV TIL STÅANES

Under dette lappeteppet sitter jeg! Ute har det falt omlag 30 mm nedbør det siste døgnet, og sydvestkulingen tar skikkelig tak! I morgen er det meldt stiv kuling. Det er nordnorsk sommer på sitt beste!
- Posted using BlogPress from my iPad

9 kommentarer:

 1. Nydelig teppe. Godt å ha noe å krype under i slikt ruskevær...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, teppet er ikke nytt, men varmt og deilig å være lat under. Styrke 20 er det meldt i dag, men jeg synes det ser ut som om vinden har løyet noe.

   Slett
 2. Flott teppe i nydelige rødtoner. Så flink du har vært til å få fine skjøter. Ja, været her nord er ikke mye å skryte av - kjenner at det sliter litt på humøret nå. Tenkte jeg skulle få sydd litt, men inspirasjonen lar vente på seg.... Kanskje jeg må kikke litt i andres blogger og se om det hjelper. Ha en kreativ skitværsdag!

  SvarSlett
 3. Ja denne sommeren er de mye vær over alt, tror jeg.. Jeg venter på sommeren under quilteteppe med fleecebakside. I dag fikk jeg slått plenen, langt klissvått gress, nå ser den ut som en bustelugg for klipperen ville ikke klippe så vått gress hihi resten av dagen skal tilbringes på syrommet:)

  SvarSlett
 4. Neimen, kor trasig.
  Då er det nok berre å stå an av under det flotte teppet.
  Her har eg søkt ly innandørs, trudde eg skulle bli gal av knott i milliontal :(
  Veret er litt yr, litt sol, 12 grader så det hadde gått an å styre i hagen viss ein fekk bestemme sjøl, men her er det knotten som råder.

  Håper du får lettare ver etterkvart.
  God måndagskveld !

  SvarSlett
 5. Trasig vær, men nydelig teppe!! God trøst i et varmt teppe. D

  SvarSlett
 6. Kjempefint teppe!
  Sommerklem fra meg! :)

  SvarSlett
 7. "Spåkjerringa" som står i stua viser 11 utegrader og sol i sikte :-)

  Deilig teppe som inspirerer meg. Tror jeg må ta meg en tur på syrommet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja. for været inspirerer vel ikke? Markedsdag på museet førstkommende søndag! Bildet ble dårlig, tatt med iPad. Men teppet er godt og varmt og ganske fint. Har vist det før på bloggen.

   Slett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!