torsdag 23. juni 2011

SKAGAKAIA


St.Hanskvelden ble tilbrakt her på Skagakaia på Cafe Gamle Posthuset som Lone Lamark driver. Lone vokste opp som min nærmeste nabo, driver i turistbransjen med eget firma i Oslo og har startet sommeretablissement her i EVENTYRKOMMUNEN. Hun har overtatt det gamle posthuset og brygga etter besteforeldrene, har restaurert den og fått tak i gamle møbler, kopper og kar. Denne uka har hun hatt en av mesterkokkene fra Kokkelandslaget her. I tillegg har selveste Eyvind Helstrøm vært i bygda i forbindelse med et nytt konsept for TV3. 
I kveld serverte hun rømmegrøt og spekemat, og det mektige måltidet ble rundet av med en kulinarisk dessert og kaffe.  Den første feriedagen ble ellers brukt til å rydde og vaske hus (det trengtes), til å "sjaine" håret hos Cecilie og til å forberede en diger bunke med koffertlapper. Dagen blir således rundet av med et ørlite glass halvtørr hvitvin - fordi jeg fortjener det...

2 kommentarer:

 1. Hei igjen:) Dette hørtes da kjempekoselig ut....
  Du må varsle da TV3 sender fra der oppe i nord da:D Ser da så fint ut på bilde der du har vært. Deilig med ferie og bare kan suse rundt i huset og gjøre det du har lyst til, fordi du har tid til det..... Herlig??
  GOD SOMMER fra Brumunddal:)

  SvarSlett
 2. Det så bra koselig ut der! Minn oss på når Tvprogrammet kommer.
  Kos deg i ferien din!
  Klem : )

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!