onsdag 29. juni 2011

GJESTER


Når det kommer gjester til bygda, enten det gjelder private gjester eller turister på "villspor", er denne karen et trekkplaster. "Mannen fra havet" rager over fire meter opp i været og er en av de flotteste skulpturene i SKULPTURLANDSKAP NORDLAND. Jeg har hatt besøk fra Brumunddal, og Lappetussa er spent på hvem fra hennes kommune og nabolag som har vært på ville veier i nord. 


Her er fasiten. Ann Kathrin - narvikværing - er ei god venninne fra langt tilbake. Vi  jobbet sammen på NTH i Trondheim i unge år, den gangen vi begge var fri og frank (i alle fall nesten...) og hadde årene foran oss. Senere fikk vi noen år sammen i Bergen, og etter det har vi holdt kontakt med julegaver til hverandre og telefoner. Hun kaller seg "storesøstra" mi, og det er fint, for jeg har jo ingen søsken. 


Einar, mannen hennes, var student på samme skole, men ikke på samme avdeling. Vi jobbet på Elektroteknisk avdeling, han gikk på bygg. 
Vår nattlige vandring til museet og Mannen fra havet tok timer av vår tid. Ann Kathrin boltret seg i veikanten og fikk med seg en flott bukett markblomster som nå, når de har reist, pryder hagebordet i et glass. Så fikk dere endelig sett Vesterålen fra sin nesten beste side og satt MEG på kartet enda en gang. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!