lørdag 11. juni 2011

RIKTIGT VACKERT VÄDER


En Fucsia hilser deg velkommen til mitt ringe hjem. Den er full av knopper. Endelig kom sommeren til oss også, og det har vært mellom 25 og 30 grader i fire dager. Når sola skinner både natt og dag, er det deilig å være til. Vi har rett og slett ikke råd til å sove bort sumarnatta, ho er for ljos til det...


De små fioler trives godt i solveggen. Det gjør undertegnede også, og dagen i dag har gått med til å prise varer som utstilles/selges på Bø museum fra i morgen og til uti august. 


mens hagens eneste tulipaner har dukket opp der de aldri har vært plantet, nemlig mellom ripsbuskene. 


og her er nyanskaffelsen, en plenklipper som går på batteri og som er så lett at selv mor ikke har noen unnskyldning lenger..


og grillen er tent og venter på to blodige biffer av ytrefilet. Fint skal det jammen være! God pinse, alle glade (sitat: Åsa).

4 kommentarer:

 1. Så deilig!! Kos deg!! AnneK.-)

  SvarSlett
 2. Hei igjen!! Det virker som det har ordnet seg!! Blogger altså!! Jeg var inne her hos deg bl.a og det ville ikke funke!! Det er heldigvis fint vær her også!! Ganske lyst, og vanskelig å legge seg....... Jeg synes at det er ofte det skjer at verden er slettes ikke så stor...... Journalister er flinke til å bruke folk rundt seg, men dette var veldig hyggelig for meg!! AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Nei vi kan vel vente med å sove til det blir vinter. Kos dokker fortsatt og ha en fin pinse!

  SvarSlett
 4. Slår følge med Muffin: sove gjør vi når det er vinter;-) Idag ble æ solbrent på en plass som hadde glemt å få smøring..Så no har æ unnskyldning for å være inne en time og lese litt mail og blogger.. Fy det e varmt! Klem

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!