lørdag 4. juni 2011

SER RØDT


Jeg ser rødt... I dag har jeg gjort ferdig tre sminkepunger og 13 koffertlapper - i rødt. Gradestokken viser 6 VARMEgrader, og jeg har fått 53 sekker vinterved til gårds. Det handler om å være forberedt... Huttetu, hvor kaldt det er, det er skjerf og votters vær... sokkene (de tynne også) havnet i fjernarkivet ca. 15. mai!!

4 kommentarer:

 1. Det gjør jo ingenting å se "rødt" når det blir slike flotte resultat. Her har vi hatt ca 25 grader i skyggen. Godt at det har blåst litt. Får håpe varmen kommer til deg også.

  SvarSlett
 2. Kjempefine sminkepunger. Her har vi hatt sol i dag, men en del vind. Har oppholdt meg ut det meste av dagen.
  Ha en fin søndag.

  Astrid

  SvarSlett
 3. Hei!! Du er skikkelig produktiv igjen!! Fine sminkepunger!! Jeg synes det er kjekt å lage dem også-da blir jeg ferdig..... Leit at det er så kaldt i Steine!! Trøsten er at du kan være inne å sy med god samvittighet!? Ha en fin søndag! AnneK:-)

  SvarSlett
 4. Rødt e jo en herlig farge da..æ har også vært irriterende kreativ disse regndagene, skulle egentlig lese ferdig ei bok som biblioteket venter på..Men så e det litt deilig å være ute i sånt ufyselig vær, sjøl om æ hadde mye klær på! Men ullongs, nei takk, der går grensa!Ha ei fin uke;-)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!