tirsdag 3. november 2009

15000 BESØK

15000 BESØK på bloggen min. Du store verden! Det må jo feires. Men champisen er drukket opp, og kake har jeg heller ikke. Et glass iskald melk er tingen! Gratulerer med dagen, ..kjerring!

11 kommentarer:

 1. Gratulerer med jubileum! Klart du må feir:-)
  Nydelige bilda fra Andenes og artig å se - har aldri vært der. Men ser at e burde utforsk landet vårt meir:-)
  Ha en flott kveld... eh..natt:-)

  SvarSlett
 2. Æ ønske dæ tel løkke med de 15 000 besøkan!
  Det e mange besøk! Men det blir å gå fortare med de neste 15 000!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med 15000 besøk!! Du har ein fin blogg og skriv godt, så det er vèl verdt å besøke deg. Er innom kvar gong du har nye innlegg, men er ikkje alltid like flink til å legge att spor. Sånn er det vel med fleire av oss?? Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med dagen, iskold mælk er nu ikke at foragte, nyd den med god samvittighed ;-)

  SvarSlett
 5. GRATULERER MED de 15000 besøk!

  SvarSlett
 6. Grarulerer med 15000 besøk :)

  SvarSlett
 7. Du har en flott blogg, så det e ikkje rart at du har mange besøk. Eg ska prøv å bli flenkar å kommenter :) Flotte bilda fra Andenes! Eg håpa på en tur dit neste gong eg kjæm heim. Har kun vært der en gang via fly.

  Hilsen Kanadagåsa

  SvarSlett
 8. Sen gratulasjon fra Veldre:D Men flott med mange besøkende. Det viser bare att vi som er her ellers er interessert i det du viser frem og skriver om... Fortsett med det "Steinkjærringa"
  Feiringa er vel fortjent...

  SvarSlett
 9. Gratulerer med dagen! Tok et glass vann med isbiter etter ridetimen og skåla med deg ;)Har ridd i måneskinn i kveld på Kvæfjoreide, det var magisk. Sukk hjerte !

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye!! Gir varme i hjertet når så mange her vært på besøk :). Lurer på en ting. Så du har skrevet på en annen blogg at du har et stoff med sykepleiere på. Kan du fortelle meg hvor jeg kan få tak i det??

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!