lørdag 12. september 2009

VALGETS KVALER?

Ja, nå er det jammen partilederdebatt på TV 2, og det er jo morsomt snakk og skikkelig show. Jeg går i skytteltrafikk mellom spisebordet og symaskinen og sofaen og strikketøyet, og synes jeg tilbringer lørdagskvelden på en glimrende måte. Jeg har gjort ferdig et par babysokker og strikker nå på et par lester med mønster i, men det går jo så seiiiint. Nå har jeg bestemt meg for å gjøre alle påbegynte ting ferdig, har visst halvannen vott liggende i et nett. Jeg har begynt på lue nr. 12, og er i ferd med å gå lei, så nå blir det luepause.
6 kuvertbrikker i kaffestoffer er på gang, har sydd alle toppene, og disse skal ikke bli liggende. Har funnet frem både bakstykker og vatt.
Siden sist har jeg fått flere pakker. Dette er Noro Kurejon garn fra Pinnsvin Design i Bergen. Garnet er kjempedyrt, men jeg har hatt lyst på det VELDIG lenge, så nå skal jeg finne på noe nytt. Garnet kommer fra Japan.
Stoffpakker har jeg også fått. Denne pakken er fra Desiré. Jeg har fått flere stoffer enn dette, mange flere...
Og denne løperen skal jeg sy noen av. Stoffene ligger klar på bordet, og jeg gleder meg SÅ. Dersom det regner i morgen, skal jeg sy HELE dagen. Er det opphold skal jeg plukke bær. Så det så!

7 kommentarer:

 1. Du skal iallfall ikke bli arbeidsledig på en stund! Så mye flott det blir av dette! Du er heldig så får til så mye på en gang! *Sikler litt på garnet*

  SvarSlett
 2. Her var det mykje fint å sjå! Flotte sokkar og kuvertbrikker. Det garnet såg jo kjempelekkert ut, i utruleg fine fargar :)

  SvarSlett
 3. Flotte farger på garnet. Har og sydd løperen med forskjellige farger. Likte mønsteret. Lykke til

  SvarSlett
 4. I dag er det tirsdag, og da har det vel gått over til valgets kabal :-)

  Norogarnet er griselekkert!Mon tro om jeg ikke skal spandere på meg et nøste eller to.
  Men først må jeg få førstkommende helgs loppemarked her på Sandset ut av systemet. Dugnad på fulltid.

  SvarSlett
 5. Ja, jeg tilbrakte også valgkvelden og natta foran tv-en, med et par strikketøy i umiddelbar nærhet:-) Hadde en spennende og koselig kveld.
  Takk for kommentaren ang fargevalg til sjalet mitt, det ble ikke det du forslo, men det grønn/gule og mørkt blått:-) Hadde strikket ganske mye til jeg i går kveld oppdaget at jeg strikket feil.... Og nå har jeg rekt opp, og startet på nytt:-) Men sånn er det, av og til går det for fort i svingene...
  Legger deg til i blogglista mi, tror jeg har lyst å følge deg og bloggen din:-) Den er kjempekoselig!
  Ha en flott uke videre!

  SvarSlett
 6. Så lækkert garn du har - tror slet ikke jeg kunne nænne at bruge det ;-)

  SvarSlett
 7. Tack för en mysig stund på din blogg. Du gör mycket fint!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!