torsdag 9. oktober 2014

NYE STOFFER - NYE PENALER

 Det er ikke til å legge skjul på at nye stoffer ble med hjem fra turene våre i sommer / høst. Først handlet jeg på Storsteines i Balsfjord, i Alta og i Kiruna, så handlet jeg i Trondheim (på sør), i Brumunddal, på Norsk Quiltefestival på Gardermoen, der ca. 25 butikker var samlet under ett tak, på Bærums Verk, i Trondheim (på nord) og i Mosjøen. Som kjent gjør mange bekker små en stor Å, og nå er alle stoffene vasket og sortert etter farge. I kveld ble tre pennal i skolestoffer ferdig. Ett av dem er allerede solgt.
 Pauser må man ha, og da strikkes det. Her er to luer i Alpakka fra Garnstudio ferdige. De er strikket på pinne nr. 2,5 (jeg la opp 112 masker). De har god passform og ble både myke og fine. Den nederste ser beige ut, men den er lys grå.
 I en plastpose kom jeg over tre par votter i dobbel Finull fra Rauma. De manglet kun tomler. Nå er de ferdig strikket og tovet, men jeg har glemt å ta bilde av ferdige produkter.
 Med overskriften RUSKEVÆR pluss utropstegn og bilde av værkartet for hele landet, tok jeg et bilde av avissiden i dagens Dagblad som jeg la ut på Instagram. Det er ikke mye ruskevær her hos oss, noe også værkartet viste. Vi har den ene dagen etter den andre med strålende sol og skyfri himmel. I går var det noen få skyer på ettermiddagen (da jeg tok dette bildet). Vi kan skryte av vakker solnedgang, og langs kystlinjen yrer det av hobbyfotografer som vil ha med seg fargene, lyset og stemningen som rår her i nord. Jeg har kort vei til gartneriet, som dere ser...

2 kommentarer:

  1. Herlige stoffer til penalene - de ble flotte. Mye fint strikket også :-)

    SvarSlett
  2. Flotte votter!
    Hvilken oppskrift har du brukt?

    Borgny

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!