mandag 20. oktober 2014

DEN SOM IKKE VIL, HUN SKAL!


Plutselig kunne jeg starte uken nesten helt uten avtaler for de kommende dagene. Jeg har hatt full overhaling fra topp til tå i ukene som gikk, så nå håper jeg det er en stund til neste gang. For første gang er jeg HENVIST til trening to ganger i uka i 12 uker, og det går forbausende bra med trening på GRØNN resept! Trolldalen, Øyjordlia, Vikan, Lunahallen, Bøhallen er ikke steder jeg avlegger altfor mye besøk, men nå er det vei i vellinga (haha). Den som ikke vil, hun skal!

Mandager er ellers late dager der kreativiteten er i høysetet. Denne mandagen er intet unntak, og med kaffekoppen i umiddelbar nærhet, har jeg det som plommen i egget. I dag er det tid for glidelås i nye sminkepunger, for lukkekanter og trådfesting. Det er ingen som kan beskylde meg for å tvinne tomler.

1 kommentar:

  1. Hei!! Lykke til med treningen!! Høres ut som om noen har sagt at du skal. Hvis det er så, se på det som en god grunn til å komme igang. Jeg er ikke spesielt glad i å trene, men det er bra for meg, så derfor gjør jeg det. ( Dagens moralpreken) Resten av tiden kan vi bruke på morsommere ting!! Som å sy og strikke og denslags!! Ha en fin dag!! AnneKari :-)

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!