lørdag 19. mai 2012

JORDBÆR I KASSE I MAI


Jeg slutter aldri å forundres. På inneklemte dager har som regel lærere og elever fri, så jeg tok et tidlig ærende på vår lokale ICA-butikk. I døra møtte jeg folk som bar ut kassevis med jordbær - I MAI!!
Jordbærsesongen har startet - og varer til langt utpå høsten. I august er bærene modne her hos oss, til ca. 45 kroner pr. kurv! I går kostet jordbæra 9,90 kroner for 1/2 kg fantastisk flotte jordbær. Det ble to kasser på meg også!


Deretter havnet jeg ved symaskinen, og to "lærerpennal" ble til.


Noen flere mapper er ferdige. De kan brukes til medisiner, dupeditter, svenskepenger, Euro og andre dame/herresaker. De øverste mappene er allerede i feriemodus!


Stoffet over har jeg knapt hatt råd til å skjære i, så fargerikt og flott som det er, og stoffet under er en liten bit fra restekurven på Lappemakeriet i Bærum.
Et gammeldags øsskjær, ausekar, øsekar er brukt som bakgrunn.

7 kommentarer:

  1. De jordbærene må nå ha forvillet seg, og satt på salg for å bli tatt vare på. En slik pris har jeg aldri hørt!
    Og du verden for en produksjon av punger!! Utrolig hva du rekker på en inneklemt dag;)

    SvarSlett
  2. Så deilig med jordbær da :O)
    Mange fine mapper du har sydd!

    Svar på spørsmålet ditt;
    Ja, jeg har for inne i pungen, og platevatt mellom stofflagene.
    Jeg syr i glidelåsen før jeg syr pungen sammen i siden. Jeg liker det best :O)

    Ha en fin søndag!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! Jeg liker også det best, men jeg ser at andre setter på lukkekant, og så setter de i glidelåsen.

      Slett
  3. Måtte bla litt, både opp og ned og opp igjen på bloggen din - for her var det mye flott som var sydd siden sist jeg tittet innom.
    Og for noen flotte , freshe farger :-)

    Når man er så flink er det ikke så farlig om man kan svømme eller ikke. Finnes jo masse flotte flytevester :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg er i fargemodus for tiden. Det blir sånn når det våres i bakken!

      Slett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  5. Ja sånn er det blitt nå. Det som tidligere var sesongmat er nå blitt helårsmat....på godt og vondt!

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!