onsdag 2. mai 2012

POSER MÅ MAN HA


Jeg så på Quiltesiden på Facebook at ei dame etterlyste hva vi bruker alle posene til. Når man har et sorteringsgen - som jeg har - må man ha både poser og dåser og esker og etuier og kasser og sånt.  Denne posen skal jeg henge ved kjøkkenvinduet. Den skal etterhvert inneholde alle dupedingsene man bruker når man skal pynte lekre kaker. Ellers ligger disse sakene og flyter i en skuff, og når man skal ha akkurat DEN "tuten" så er den ikke der fordi noen andre har ryddet ut av oppvaskmaskinen (det skal man antakelig ikke ha "andre" til å gjøre..).
Mønsteret til broderiet har jeg funnet hos KaDuSei.


Jeg har laget prototypen til en iPadmappe, og den er til meg selv. Den er like fin inni som utenpå (bevare meg vel, det skulle min farmor ved samme navn ha sett, hun sjekket alltid baksiden, innsiden, vrangen).


En pose til koppen må man ha. Det er ikke så ofte lenger at de står "ta med mat og kopp" på plakater o.l., men det hender. Man kan jo ta med kopp, og så gå et sted og få den fylt. Jeg har prøvd det samme med glass, og det funket!!!


Til slutt enda en mislykket toalettveske. JA, Ann-Jorunn, jeg plages enda med kanten! Men jeg er av det slaget som ikke gir meg før jeg får til!
Bildene ble heller ikke skarpe. Jeg tror jeg vet hvorfor..

17 kommentarer:

 1. Flotte poser, Gudrun! Det jeg lurer aller mest på er aliikevel ikke hvordan du får det til,men hvor du tar energien ifra??? Barbro på Nesodden

  SvarSlett
  Svar
  1. Må kanskje svare deg på Facebook! Man trenger ikke energi for å sy, Barbro, det er ren avkobling, og så får man ut litt røyk og damp!

   Slett
 2. Ingen kan ha for mange poser vel ??? :-))

  SvarSlett
 3. Jeg kunne gjerne hatt bruk for hundre sånne poser. Likte den til koppen aller best. Kjempekul.
  Men, så er jo jeg også hekta på stoff.
  Klem, Drude

  SvarSlett
 4. Huffda, synd at du plages med den brettekanten - men du får det til, det er jeg sikker på !! Du, disse broderiene....hva slags søm syr du - er det små attersting?

  Kjempestilige poser:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er attersting, ja. Kjempelett å få til, og jeg har maaaaaange mønster!

   Slett
 5. Mange fine poser. Det er noe en kan bruke til alt mulig. Kjekt å ha noen liggende også, fin til smågaver!!

  SvarSlett
 6. Hei!! Jeg får heller ikke nok poser, dvs hos meg kommer de ut som strikkeposer...... Men kjekt å ha som gaver!! Dine er superfine!! AnneK:-)

  SvarSlett
 7. Herlighet for en effektiv dame, må jeg si:) Her var det poser av alle slag, og du verden så fine motiver du har brukt. Må vel si som Øystein Sunde - kjekt å ha -
  Ønkser deg en fin maimåned;)

  SvarSlett
 8. Imponert! Så effektiv og så flotte poser...

  SvarSlett
 9. Enig med deg, poser brukes til sortering, og sortere må man gjøre for å holde oversikt, og holde oversikt må man for å være effektiv, og effektiv må man være for å... skitt heller, i dag får humla suse!
  Klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. få gjort mest mulig, og få gjort mest mulig må man for å slippe å gjøre det man ellers må..... Huff, ja... Klem tilbake til tufsa...

   Slett
 10. Poser er greitt å ha til så mange ting - flotte er dei.

  Ha ein fin dag

  SvarSlett
 11. vesterålsberta3. mai 2012 kl. 21:39

  Posen til koppen var bare kjempeartig - en sånn må jeg lage, for jeg er også avhengig av stoff.
  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 12. Tusen takk for invitasjonen, skal lufte den for Hanne men hun er jo så travel :) Posene dine er kjempefine, særlig den med høna på ;) Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 13. Så mange flotte punger du har laga!!!Skikkelig artig å se at du har brukt broderimønsteret mitt, kjempefint i blått! ;o)))

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!