tirsdag 22. mai 2012

NOE Å HA NOE I


Noe å ha noe i trenger en stadig vekk. Her er det to bokser til badet. Oppi der har jeg puttet remedier til håret, skum, krem, spray, gele osv... Min mor var frisør. Hun vasket håret i uttynnet grønnsåpe og mente det var det beste (og billigste). Jeg tror hun hadde en eneste sprayflaske i sitt liv. Den ble kun brukt hvis hun skulle i selskap og det var heftig vind ute. 


Jeg syr sjelden noe med katter på. Her har en katt forvillet seg opp på skuldrene til den fine dama i godstolen. Den hadde blitt temmelig snar, hadde den prøvd seg på mine skuldre. 


Her har vi to (tre) punger med litt størrelse på. De kan brukes til litt av hvert..


To iPadmapper ble også ferdig i løpet av et par ettermiddagstimer. Det har vært en stressende "dagenføreksameninorskhovedmålitiende".
Det går i "råssa" for tiden, og så slapp jeg å skifte tråd!

8 kommentarer:

 1. S si du har vært flittig. Flotte ting du har laget:-)
  kal

  SvarSlett
 2. Alt du får gjort i dissetravleeksamenstidende da! Fint var det også;) Jeg blir så imponert over de som produserer så mye på så kort tid! Jeg må tenke og gruble og dille med så mange detaljer hele tiden;(

  SvarSlett
 3. Åh så kreativ du er Gudrun .Veldig fine ting du lager, blir gla av å se alle de fine arbeidene dine :) Nå gleder du deg vel til ferie vil jeg tro ,Klem Torun <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg gleder meg definitivt til ferie! Vel tre uker megastress igjen, og så er det 8 uker slaraffenliv. Vi sees vel sist i juni i et partytelt?

   Slett
 4. Så kreativ du har vært! Oppbevaring med kattemotiv skal du bare sende nordover, ELSKER katter, men desverre har vi ingen no, for husbonden er blitt allergisk ;O(. Her skinn sola i kveldinga, så ingen bekmringer og humøret på opptur ;o) Ha ei fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 5. Hei!! Du er stadig kreativ!! Kjempefine punger og veldig fine mapper til I-pad!! Ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 6. Så mange flotte småting du har sydd....Kjekt å ha, både til gaver og til seg selv!!

  SvarSlett
 7. Hei, og takk for koselig hilsen hos meg!
  Herlig å høre at det er snev av sommer i nord også :) Har aldri vært til Lofoten, men skulle gjerne opplevd det!

  Så flotte oppbevaringsposer du har sydd deg! Fikk dessverre bare lastet inn det første bildet, men de andre tingene du har laget er sikkert like fine :)

  Fortsatt fin uke til deg!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!