mandag 9. april 2012

SPASERTUR I NÆRMILJØET


og så kom vinteren, og når den først kom, så kom den!
Gåsunger kom også, for de skulle komme!


"Mannen fra havet" står likevel i stram giv akt og venter på at turistene skal strømme til.


Museet åpner ikke før i juni, og til da må vel snøen ha regnet vekk.


Gaukværøya er like fin uansett.og her er Steinesjøen og Bø fiskeindustri. Sortland videregående skole, avd. Bø (bygget på dugnad) ser vi også et glimt av.


Her har jeg fått med Klubben, berget som vi bor like under.


og her er Vinjeområdet med utsikt fra museet,


og når man har vært ved "Mannen fra havet" må man nesten skrive seg inn i boka. Dette var første gangen i år, og det blir ikke den siste, sikkert ikke for gjesten på bildet heller????

9 kommentarer:

 1. For noen flotte bilder.
  Mannen fra havet var stilig.
  Klem, Drude

  SvarSlett
  Svar
  1. Mannen fra havet er en del av Skulpturlandskap Nordland med en skulptur i hver kommune. Denne er laget av Kjell Killi Olsen. Klem til deg også!

   Slett
 2. Flotte bilder. Mange plasser her i landet en skulle vært... Nå er det vinter igjen her også. Vi har hatt flotte dager med sol, men nå laver snøen ned....

  SvarSlett
  Svar
  1. Da er det bare å sette seg i bilen og kjøre avgårde. Jeg har sett mye av landet vårt og har bodd både i Trøndelag (Trondheim), på Vestlandet (Bergen), Østlandet (Bærum) og flere steder i Nord-Norge. Det er en berikelse å kjenne geografien i vårt eget land. Her skinner sola fra skyfri himmel i dag!

   Slett
 3. Kor fine tur ;)

  Koselig å se bilder fra vårt flotte land ;)

  Her er det mye snø, og eg ønska meg regn og vind ...

  Nyt siste påskedag / monikasmil

  SvarSlett
  Svar
  1. TAKK! Vi har heldigvis fri tirsdag også. Den skal brukes til papirarbeid og nytes til fulle! Jeg ønsker meg IKKE regn og vind. Jeg ønsker meg det vi fikk i dag: SOL og SKYFRI HIMMEL!

   Slett
 4. Så fint å få være med på tur i en natur som er så helt annerledes enn den jeg har rundt meg. En flott skulptur midt i det hele er jo også spesielt. Vi er nok ikke så kunsteriske og kulturelle herover;)

  SvarSlett
 5. Du tar fantastiske bilder;flott å se så mye natur. Spesiellt for meg å se fra Vinje-området:det er nok der han farfar gikk sine barnesko!! Kjempefine toalett mapper:-)

  SvarSlett
 6. Flott blogg med mye fint håndarbeide og fantastiske bilder! Jeg har lagt meg til som følger. :o)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!