mandag 2. april 2012

GOD PÅSKE

God påske, dere! På oss blir det hjemmepåske. Vi har verken hytte eller campingvogn eller bobil og det trenger man heller ikke når man bor her vi bor. Det finnes knapt kortere vei mellom fjell og fjord og turmulighetene er mange. 
Påskeliljene har ikke kommet opp, men krokusen blomstrer nå, huset er påskepyntet og heldig er jeg som kjenner en i kommunestyret, for der får man egg til påske, især hvis bøndene slipper til.


Eggene skal i morgen brukes til å bake en deilig gelekake med GUL GELE og GUL VANLILJEKREM.


og her er strikkevettreglene, finn frem garnet, dere, helst det gule...

10 kommentarer:

 1. God påske til deg også Gudrun! Hjemmepåske enda her hos oss. Div tilpasninger er gjort i bilen,så nå blir det vel utflukt snart :))

  SvarSlett
 2. God påske til deg òg!
  Masse fin påskestemning hjå deg.....
  Er (som vanleg) heime, me òg.......

  SvarSlett
 3. God Påske til deg og.

  Her er det "heimapåske", det vil sei at vi bruker dagane til turar i naturen.

  SvarSlett
 4. Hjemmepåske er deilig :)
  God Påske til deg !

  SvarSlett
 5. God påske til deg også. Strikkevettreglene var bra. Nydelige bilder i innlegget under.
  Flott natur.
  Klem fra Drude

  SvarSlett
 6. Hei!! God påske til deg også!! Hjemmepåske høres bra ut!! Særlig i dine omgivelser!! Og at man er godt rustet med hensyn til nok formingsaktiviteter og mat og drikke........ Jeg vil gjerne treffe deg når du skal til Oslo. Det er ferietid, men det finner vi ut av!! Klem fra AnneKari:-)

  SvarSlett
 7. God påske til deg også ;O) Vi har by påske, naturen ligger 2 meter fra husveggen! Her kan vi velge fjell og fjære avhengig av vær og føre. Og sola skinn!! Du, de strikkereglene, har du dem på data? Kunne æ fått en kopi? Vil gjerne ha en sånn på veggen og som vedlegg til garngaver til venninner ;o)

  SvarSlett
 8. Desse reglane er nok utforma med tanke på meg! Eg kan ikkje ta helg utan at eg er sikker på at eg har nok tråd - i tilfelle eg blir ferdig med det eg strikkar på i augneblinken. Og når eg skal på tur består omtrent halvparten av baggasjen min av strikkeutstyr. Kjende meg med andre ord igjen i streikkevettreglane:) God påske til deg!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!