mandag 9. april 2012

MAPPER


Denne påsken ble stort sett en innepåske, og dermed fikk jeg sydd en del. Jeg lærte å sy "konvoluttmapper" på en lur måte, og de er like fine inni som utenpå og var gjort i en fei.


Disse to mappene var de første jeg sydde, og jeg fikk blod på tann og skar opp stoff, vatt og for til flere mapper uten mål og mening. Jeg brukte bare stoffstrimlene som de var, og jeg fikk også brukt opp en del vattrester.


Etter å ha sydd fire mapper, dristet jeg meg til å ta frem et stoff som jeg har spart litt på. Av dette strikkestoffet fikk jeg fire mapper, to med grått for og to med rødt.


Enda en toalettveske har fått lukkekant og glidelås.

13 kommentarer:

 1. Heia Gudrun, du er go og utrolig kreativ. Kjempefine arbeider du har gjort.Jeg har litt sytørke for tia..men det kommer vel snart tilbake.Fin dag til deg, klæm:)Torun :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, nå får jeg unna litt! Det er en viss fare for at vi møtes sist i juni! Gleder oss!!!

   Slett
 2. Hei!! Når du lager noe, blir det ikke ett eller to eksemplarer, men en hel gjeng med fine ting!! Skjønner godt at du har spart på det strikkestoffet, men det var perfekt til de mappene!! Ha en fin kommende arbeidsuke!! AnneKari:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
 3. Oi, disse likte jeg godt! Kommer innom igjen for å ta en grundigere titt på disse her, ja.

  SvarSlett
 4. Så produktiv du er for tiden ;o) Er det våren som gir overskudd? (No snakke æ ikkje om den halv meteren som datt ned fra himmelen sist uke og utsatte sommeren litt). HA ei fin uke ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tja... jeg går forbi syrommet (for tiden peisestua) hver gang jeg går inn og ut, så da sveiper jeg innom! Vår og vår fru Blom. Veien er bar i alle fall, og snøen er hvit og fin - enda!! Regner med at Golfstrømmen sørger for at den forsvinner like fort som den kom..

   Slett
  2. Så mange flotte mapper og toalettvesker du har sydd! Du har jammen vært produktiv i påska:)
   Flotte vinterlige bilder fra Vesterålen har du også tatt.
   Klem og ei fin uke videre -med håp om vår:))

   Slett
 5. Kor stilige konvoluttmapper:)
  Det var en lur ting å lage av litt større stoffrester. Hvor store er de, forresten?

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet ikke, uten mål og mening, forskjellige størrelser, tenker jeg vi sier...

   Slett
 6. Flotte konvoluttmapper :-) Du er akkurat som mæ,det blir nesten alltid flere enn en stk av de tingene vi syr :-) Kjempeartig å følge bloggen din :-)

  SvarSlett
 7. Du er et råskinn til å produsere, disse ble fine altså! Jeg blir lei etter å ha laget en eneste ting, og må lete etter noe annet. Og du klarer å produsere mange... Ha en fin dag i sklettælingan.

  SvarSlett
 8. Kjære deg. Som du jobber og jobber. Og i tillegg får tid til kjærligheten, ja du er makalaus. Godklem.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!