fredag 20. april 2012

PÅ FREDAGSHAGETUR


God helg til alle fredagselskere! Det er ukas beste dag, og jeg har vært på hagetur i egen hage. Jeg har vært på en annen tur også, men bildene fra den turen får jeg ta en annen dag. Jeg har nemlig gått til anskaffelse av laks, fersk laks og røkt laks! 

Denne uka fikk jeg tilbake syrommet etter at det har vært på utlån til en voksen sønn i åtte måneder. I de månedene har jeg greid å skape et salig rot i peisestua vegg i vegg. Nå i kveld satte jeg i gang med rydding, men kom ikke lenger enn til å flytte sakene mine tilbake, spre dem utover gjestesengen og "nøste opp" skråbånd og lukkekanter. 
Det blir ingen nye produkter fra min hånd før jeg har fått orden i (sy)sakene. Systematikeren Gudrun er i gang med sorteringsarbeidet. Igjen!!
Min lærer i pedagogikk satte diagnosen "systemangst" på meg den gangen jeg var student på det som nå heter Universitetet i Nordland. Jeg kan ikke skjønne... Det var forresten et helt annet system jeg hadde angst for, så kan hende...9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Våren er definitivt kommet i denne delen av kommunen. En helt ny og ubrukt lørdag står for døren! Ha en fin dag, Astrid og Øyvind!

   Slett
 2. Det spirer jo rundt deg!!..så godt å se..kanskje snart her også;)
  Ha ei nydelig helg, klem fra mæ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det spirer i hundrevis av krokus og i noe annet blått som jeg ikke kjenner navnet på. En vakker helg og klem til deg også, Tovepia!

   Slett
 3. Nydelige bilder av krokusene. Deilig med vår.
  Klem, Drude

  SvarSlett
 4. Så vakre krokus! Hos oss ligger snøen ennå i hagen...
  Ønsker deg ei fin vår helg!
  Klem : )

  SvarSlett
 5. Vakkert !

  God laurdagskveld !

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei! Lenge siden sist. Det tar litt tid, mye var forandret og jeg fant liksom ikke helt fram på bloggen min, men nå er jeg igang igjen. Sliter med ryggen, så å sitte er jo ikke noe stas.
  Et lite spørsmål: Vet du hvordan jeg kan bli kvitt slik link/ understrek som kommer på noen av ordene jeg skriver. Jeg fikk det på innlegget jeg skrev i dag, men jeg byttet ord så ble det borte. Jeg vet at noen firmaer legger det til, men jeg har ingen ønske om slike linker på mine ord. Fra Grethe

  SvarSlett
 7. Hei igjen! Takk for tipset, ja, nå har jeg tatt vekk "bevis hvem du er" boksen på kommentarer. Tusen takk. Når det gjelder den streken under teksten så kommer den fram etter at jeg har skrevet og publisert. Det er en reklame-link fra text Enhance. Skal prøve å sende deg den på mail. Fra Grethe

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!