lørdag 14. januar 2012

UT MED JULA


Fullstendig utladet er vi tilbake til hverdagen, og vi skriver 14. januar. Hvor ble dagene av. Jeg har stort sett jobbet fra 0830 til 2300 den siste uka, og har knapt lagt merke til at stjerna i vinduet ikke ble pakket bort samtidig som nissene forsvant opp til kvisten. (Den er tatt ned nå!)

Jeg har likevel rødt tilbehør til jeg blir leie av det og skifter til hvite gardiner og puter og duker i en annen farge.


Juletreet ble denne gangen pyntet med blankt og glass. Det var fiiint! Men i går hang greinene rett ned, og det var mer barnåler på golvet enn på treet, så vi "tuppa" det ut gjennom balkongdøren, og der ligger det - på balkongen - til skrekk og advarsel....

Ut med jula og inn med VÅREN.
I går kom SOLA tilbake, vi har ikke sett den, men vi VET at den er der.... 

6 kommentarer:

 1. Ja nå er jula definitivt ut og juletreet ligger på lit de parade også på vår veranda. Stakkars juletrær! Ha det fint!

  SvarSlett
 2. Alltid koselig å få jula inn i heimen, men det blir lyst å trivelig da en har "vasket" den ut igjen.... Så deilig det må være å få sola tilbake å se at vi går lysere tider i møte. Her merker vi lengre dager allerede, og det er en fin vinter vi har her lengre sør. Idag feirer vi 28 års bryllupsdag her i heimen. Har fått roser av mannen, og snart kommer barn og barnebarn. Vi synes det er verdt å feire at vi fortsatt holder sammen. Ønsker deg ei fin helg der oppe:) Klem

  SvarSlett
 3. Deilig å få ut jula og komme tilbake til normalen igjen.
  Æ blei no helt førfær når æ så bilde fra stua di. Ikke bare har du det samme bilde av Gunn Vottestad som vi har, men jammen ser det ut til at du har prikk lik sofa, og den røde ørelappstolen med skammel ligner veldig. Rødorange gardiner har jeg vært på jakt etter lenge, men ikke funnet noe som passer pga. den spesielle rødfargen på stolene.
  Tror vi må lik smak vi to:)
  I går var det møljekalas, i dag lager vi kaviar og skjærer fisk som skal henges til boknafisk, samt fileterer hyse til fiskekaker. Ei ekte mataukhelg blir det.
  Klem og god helg til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gardinene kjøpte jeg på Poulsson (Sortland) da jeg kom nordover våren 2005. Det er syvende sesongen de henger oppe. De lå heldigvis nedpakket i første etasje da det var brann her, så de berget jeg. De kommer virkelig til sin rett når sola begynner å skinne gjennom dem. Stolen er fra Brunstad og sofaen har jeg kjøpt på Fagmøbler.

   Slett
 4. Hei!! det blir alltid litt tomt etterpå. Men som regel henger jula litt igjen med blomster og duker hos meg. Asaleaen ved siden av meg henger med nebbet, men jeg er litt usikker om den ikke bare skal få henge. Her er det stille lørdag med hekling for en venninne og lesing av blogger...... Ha en fin helg! AnneK:-)

  SvarSlett
 5. Så nydelige juletrekuler du har....vi bruker bare gull på vårt tre og det synes jeg er så enkelt og fint. Flott at rektoren stiller med middag til deg når du jobber så mye i perioder, viktig å ta vare på hverandre. Ikke enkelt å være lærer om dagen har jeg forstått, myyyye papirarbeid. Det er synd, synes jeg, for kreftene skulle vært brukt på elevene i steden. Lærere har en så uendelig viktig oppgave.

  Ha en nydelig weekend

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!