lørdag 21. januar 2012

FORNØYD MED DAGEN


Vi har vært i byen ved Vågsfjorden. Harstad quilteklubb hadde utstilling på det historiske senteret. Jeg falt for det fargerike teppet, fargerikt, skjevt og skakt og veldig fint sydd.


Der var mange flotte arbeider, og jeg ble kanskje litt inspirert. Trondenes kirke er også et vakkert syn.


men aller best var kaffe- og skravleturen til De 4 roser med venninner fra åttitallet, Tove, Grethe og Rita. Liiiiker ♥
Og vi så SOLA 

11 kommentarer:

 1. Hei!! Høres ut som en perfekt dag, når man får med seg en quilteutstilling...... annek:-)

  SvarSlett
 2. Likte det teppet veldig godt;) Ellers ser det ut på det andre bilde ditt at det var mye flott "kunst" på veggene ellers der også. Flott å nyte en slik tur med gode venninner..... Og jeg forstår godt at en lar seg inspirere av dette;)

  SvarSlett
 3. Koselig!

  Fortsatt god søndg!

  SvarSlett
 4. Det høres ut som du har hatt en flott lørdag:) Det bildet er bare helt nydelig! Kjøpte du det?

  SvarSlett
 5. Det var ikke en salgsutstilling, dessverre.

  SvarSlett
 6. Å, det var flott teppe!
  Var sikkert fin resten av utstillinga òg..........mange kunstverk, vil eg tru.
  Ha ei fin ny veke!

  SvarSlett
 7. Det teppet var fargerikt og flott.

  Ha ein fin dag

  SvarSlett
 8. Hei på deg og takk for hilsen;)
  Nydelig teppe, det gjorde seg som skakt;)
  Skal ikke sørge den dagen rettebunkene forsvinner jeg heller:O)
  Ha en fin dag videre, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for hyggelig kommetar i bloggen min :O) Synes også det teppet var herlig og helledussen for en jobb å lage det :O) Klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 10. Hei Gudrun ;o) Har hatt kommetarproblemer hos deg, ikkje klart å kommentare, men idag ser det ut til at det går!! jiiippii! Flott teppe, og så trivelig du har hatt det i Harstad byen. Hadde det bare vært litt billigere å ta båten ditt skulle æ vært der oftere. Koste nesten 1000,- tur/retur fra Tromsø, mer enn en tur til Oslo/Køben.. Sykt dyrt, og så vet man aldri om hurtigbåten går..

  SvarSlett
 11. Heisann !! Takk for koselige ord,til den kranglete kjærringa......ja,kan jammen godt hende,at du hører drønnet i Vågakaillen........skal ikke se bort fra det,nei !! Jeg holder ut lenge,med drittkasting,men nok er nok.......og da smeller det ! Det er nesten beundringsverdig,vettu,at noen går inn for å dumme seg så jævlig loddrett ut....... :) Jaja,nok om det......skal si du var "moti",som handlet så mye møbler på en gang.....og Skeidar er ikke gode på service,her heller......desverre ! Og butikken er et sannt virvar.........absolutt ikke salgsfremmende,på noe vis.......Bohus er ganske bra,men der er det så utrolig trangt,at jeg føler meg som en elefant i glasshus......masse varer,på liten plass. Ser ut som du har storkost deg på Harstad-tur....og det teppet var rimelig godt synlig.......hihiii :) Jeg likte kaffekoppen bedre......og tilbehøret :) Ha en koselig ettermiddag,der borte over fjorden.... :)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!